Home Lifestyle Jobs OMG: Tomorrowland is op zoek naar 1200 festivalmedewerkers, en jij kan je...

OMG: Tomorrowland is op zoek naar 1200 festivalmedewerkers, en jij kan je inschrijven!

Haast je als de bliksem naar de website van het festival! ⚡️

© Getty

Heb je geen tickets voor Tomorrowland kunnen bemachtigen? Dan is er nog hoop, want het festival is op zoek naar 1200 enthousiaste medewerkers die deze zomer een handje willen helpen in Boom. Dimi en Mike, here we come!

Nee, je hoeft geen auditie te doen of je in te smeren met glitters om te solliciteren bij het populairste festival van België. Het enige wat je moet doen, is surfen naar de website van Nowjobs en online solliciteren om een plaatsje achter de bar of in de hamburgertent te bemachtigen. Zo kan je tijdens het werk toch nog van die heerlijke dj-set genieten. Wat wil een mens nog meer?

Niet alleen op het festivalterrein, maar ook op camping Dreamville zijn ze bij Tomorrowland nog op zoek naar werknemers die ‘the people of Tomorrow’ na een hele dag (en nacht) feesten verwelkomen. Keuze zat, dus!

Ben je geïnteresseerd in een job op het leukste festival van het land? Zet die vakantieplannen tijdens de weekends van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli dan aan de kant en haast je als de bliksem naar de website van Nowjobs om je kans te wagen!

View this post on Instagram

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever.

A post shared by Tomorrowland (@tomorrowland) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer festivalvibes: