Home Lifestyle Doe mee aan ‘The Sound of Tomorrow’ en wie weet draai jij...

Doe mee aan ‘The Sound of Tomorrow’ en wie weet draai jij deze zomer op Tomorrowland

Haal je beste dj-skills boven en blaas Fedde Le Grand omver met je remix.

© Hanny Naibaho via Unsplash

Droom je ervan om als dj te draaien voor een uitzinnige menigte op het populairste festival ter wereld? Dankzij Pepsi MAX en de internationale wedstrijd ‘The Sound of Tomorrow’ sta jíj misschien deze zomer op Tomorrowland.

Schuilt er een Dimitri Vegas en/of Like Mike in jou, en wil je de wereld veroveren met je vette schijven? Doe dan mee aan ‘The Sound of Tomorrow’. Pepsi MAX organiseert deze internationale wedstrijd en de hoofdprijs is niet min: een plekje naast de allerbekendste dj’s ter wereld op Tomorrowland én de release van je eigen single.

Bootcamp in Ibiza

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze unieke ervaring is een zelfgemaakte remix insturen. Fedde Le Grand, een beroemde Nederlandse dj, zal jouw werk beluisteren en evalueren samen met enkele andere experts uit de industrie en Tomorrowland-vertegenwoordigers. Zij kiezen de tien beste kandidaten uit en die worden uitgenodigd voor een exclusieve bootcamp in Ibiza van 8 tot 10 mei met Fedde himself.

De drie dj’s die uitblinken tijdens deze tweedaagse mogen hun skills deze zomer tonen op hét festival der festivals: Tomorrowland. Iets wat natuurlijk helemaal bovenaan op de bucketlist van élke dj staat. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door het publiek en mag een eigen remix maken van de nieuwste single van Fedde Le Grand. Dat nummer wordt officieel uitgebracht door het platenlabel Darklight Recordings van de dj.

Meesterwerkje

Fedde en co zijn vooral op zoek naar iemand met passie, flair (check), techniek, originaliteit, creativiteit, en ze kijken natuurlijk ook naar hoe populair je remix is op Mixcloud. Hoe meer likes je song krijgt, hoe meer kans dat je in het oog springt én bijgevolg dus ook op een vliegtuig naar het party eiland mag springen.

Alle informatie en voorwaarden om deel te nemen, vind je op de website. Je hebt nog tijd tot en met 20 april om achter je draaitafel te kruipen en een meesterwerkje af te leveren. Succes, en wie weet zien we jou binnenkort op Tomorrowland!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: