Home Lifestyle Food MMM: The Dough Bar verkoopt binnenkort zijn heerlijke potjes koekjesdeeg ook in...

MMM: The Dough Bar verkoopt binnenkort zijn heerlijke potjes koekjesdeeg ook in Gent

Smullen van smaken zoals Kinder Bueno, Oreo, Snickers en brownie.

the dough bar
© Instagram @thedoughbar.antwerp

Als kind was er niets leuker dan de kom uitlikken als je mama koekjes bakte. The Dough Bar in Antwerpen brengt dat jeugdsentiment terug met zijn heerlijke potjes koekjesdeeg. Vanaf september kan je er ook van smullen in negenduust, want dan kan je de verschillende smaken kopen in het winkelcentrum Gent Zuid.

Zoetekauwen die zelf te lui zijn om koekjes te bakken of er zelf niks van bakken (pun intended) sprongen een gat in de lucht toen The Dough Bar begin vorig jaar zijn deuren opende in Antwerpen. Koekjesdeeg in verschillende smaken en met verschillende toppings doen je nostalgisch terugdenken aan de tijd dat je je mama hielp met de lekkernijen te maken in de keuken.

Ideale vieruurtje tijdens het shoppen

Naast de vestiging in de Reyndersstraat 27 in Antwerpen, kan je de zoete ‘zondes’ ook scoren in de CDKN-winkels in de Dumortierlaan 21 in Knokke-Heist en in Wijnegem Shopping Center. Liggen die plaatsen helaas allemaal een beetje te ver van je thuisbasis, dan hebben we goed nieuws. Er komt namelijk nog een verkooppunt bij van het heerlijke koekjesdeeg. The Dough Bar opent deze keer een pop-up in Oost-Vlaanderen, en meer bepaald in Gent.

Je zal er je portie jeugdsentiment kunnen kopen in de winkel Madame She She in het winkelcentrum Gent Zuid op het Woodrow Wilsonplein 4, knal in het centrum. Het ideale vieruurtje tijdens het shoppen. Je kan er van 2 september tot en met 31 december terecht. Er zullen minstens acht heerlijke smaken aangeboden worden in vier verschillende maten.

Nog meer zoete ‘zondes’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.