Home Lifestyle ‘Temptation’ Tim: ‘Afrika ligt in het continent Azië’

‘Temptation’ Tim: ‘Afrika ligt in het continent Azië’

Oh boy! Gunther D deed een intelligentietest met Timtation...

Het lijkt erop dat de ‘Temptation Island’-kandidaten van dit jaar het strenge contract van het programma aan hun laars lappen. De deelnemers verklappen namelijk van alles over hun huidige relatiestatus en ze verschijnen zonder schaamte in de media. Zo kreeg Gunter D gisteravond bezoek van Tim.

Studio Brussel-presentator Gunter D neemt nooit een blad voor de mond. En dat deed hij gisteren ook niet tijdens zijn live-interview met ‘Temptation Island‘-kandidaat Tim. Hij begon braaf en schotelde Tim een intelligentietest voor, maar al snel dreef de StuBru-stem de spot met de bekende uitspraken van Tim.

Condooms met een smaakje klimop?

‘In welk continent ligt Afrika?’ Dat was de eerste vraag dan de test. Easy peasy, zou je denken. Toch slaagde Tim erin om een fout antwoord te geven. ‘In Azie’, zei hij aarzelend. Nee, Tim. Kleine tip: bestudeer je atlas nog maar eens!

Verder had het duo het ook over de ‘veroveringen‘ van Tim, zijn gepersonaliseerde condooms – al dan niet met een smaakje klimop of gele onderbroek – en zijn irritante uitspraak.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.