Home Lifestyle ‘Temptation Island’: Deborah haalt flink uit naar Tim op haar Instagramstories

‘Temptation Island’: Deborah haalt flink uit naar Tim op haar Instagramstories

Ze is duidelijk nog razend...

VIJF

Deborah zag gisteren tijdens het kampvuur hoe haar vriend Tim een scheve schaats reed met verleidster Cherish. ‘Ik haat hem zo hard’, schreeuwde ze toen haar hart in duizend stukjes brak. Op sociale media stortte ze nu nogmaals haar hart uit.

Wij kunnen Tim en zijn stomme fluogele zwembroek al een tijdje – lees sinds de allereerste aflevering – niet horen of zien. Bij Deborah duurde het iets langer. Ze was vier jaar samen met Tim, nu de trotse bezitter van de bijnaam Timtation, en was zelfs van plan om in de heel nabije toekomst met hem in het huwelijksbootje te stappen.

Ontroerd

In het begin wees alles erop dat dit koppel zonder kleerscheuren het eiland zou verlaten. Tim kwam niet in verleiding en hield de bloedmooie vrijgezellen op een afstand met vernuftige beveiligingssystemen zoals de zelfgemaakte papiertjes ‘No girls allowed unless Deborah Leemans’. Deborah was ontroerd bij het zien van die beelden, maar helaas duurde dit Thaise sprookje niet zo lang.

Klimop

Tim kon de innerlijke tuinman in zichzelf niet wakker maken en viel ten prooi aan een uiterst hardnekkige klimop, genaamd Cherish. Hij werd halsoverkop verliefd op de blondine en Knabbel en Babbel doken samen in bed. De foto van Deborah werd strategisch omgedraaid en het kussen met haar T-shirt erover verdween in de hoek. Cherry mocht zelfs al bij hem ‘intrekken’ en zijn kleren kiezen voor het kampvuur. Tim is ervan overtuigd dat hun relatie zal slagen en nodigde die andere verleidster Zwanette zelfs al uit om naar hun trouwfeest te komen.

Sterke vrouw

Van Deborah was er plots geen sprake meer. De kampvuurbeelden van Tim en Cherish sloegen in als een bom. We zagen Deborah breken voor de camera en de tranen – ja, ook bij ons – vloeiden rijkelijk. In ‘Goedele on Top’ vertelde ze eerder al dat ze het nog steeds moeilijk heeft, maar dat ze niet klein te krijgen is. Haar Instagramstories van gisteren net na de aflevering bevatten diezelfde boodschap. ‘Een sterke vrouw is iemand die deze ochtend in staat is om te glimlachen alsof ze niet de hele avond daarvoor zat te huilen’, aldus Deborah. #teamdeborah!

Sneer

Ze geeft ook nog een duidelijke sneer aan het adres van haar ex-vriendje Tim: ‘Speel niet het slachtoffer van omstandigheden die je zelf hebt veroorzaakt.’ Waarmee ze overduidelijk bedoelt dat Tim niet moet doen alsof dit alles hém pijn doet. We trappen ook niet in zijn krokodillentranen, zeker niet omdat hij een minuut later alweer stond te vozen met zijn Knabbel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.