Home Lifestyle HOERA: ‘Grey’s Anatomy’ krijgt een eigen webserie

HOERA: ‘Grey’s Anatomy’ krijgt een eigen webserie

Dit naar aanleiding van de 300ste(!) aflevering.

'Grey's Anatom'
Instagram: greysabc

Vorige week is het veertiende (!) seizoen van ‘Grey’s Anatomy‘ begonnen en we hebben nog meer goed nieuws voor fans van de serie. Naar aanleiding van hun 300ste aflevering, die op 9 november wordt uitgezonden, krijgt de dramareeks ook een eigen webserie.

300 afleveringen is niet niets en daarom vieren ze volgende maand feest bij ‘Grey’s Anatomy’. Naar aanleiding van deze feestelijke gebeurtenis krijgt de dramareeks een eigen webserie. Hoera! Deze krijgt de naam ‘Grey’s Anatomy: Post-Op’ met zich mee en zal een soort van talkshow worden.

‘Grey’s Anatomy: Post-Op’

Gordon James speelt de rol van verpleger Gregory in de serie en zal in de webserie fungeren als een soort van talkshowpresentator. Hij gaat het geheel presenteren en zal steeds gezellig babbelen met de cast, de crew en de producers van ‘Grey’s Anatomy’.

De webserie zal iets voor de 300ste aflevering uitgezonden worden en wij zijn alvast heel erg benieuwd naar het resultaat. Samen zullen ze terugkijken op de voorbije seizoenen van de serie, dus er is heel veel drama dat besproken kan worden.

Grey’s Anatomy: Post-Op’ wordt uitgezonden op 4 oktober en dit op de website van ABC.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.