Home Lifestyle Televisie ‘Callboys 2’ is op zoek naar figuranten die willen feesten met Matteo...

‘Callboys 2’ is op zoek naar figuranten die willen feesten met Matteo ‘Devon’ Simoni

Rik Verheye aka Jay Vleugels zal er ook zijn.

Droom jij er ook van om keertje naast de zijde van Matteo Simoni of Rik Verheye te kunnen spelen? Dan hebben wij heel – maar echt héél – goed nieuws voor jou. Voor het tweede seizoen van ‘Callboys’ zijn de jongens namelijk op zoek naar een aantal figuranten. Grijp je kans, dames!

De opnames voor het tweede seizoen van ‘Callboys’ zijn volop aan de gang, maar de makers van de serie hebben onze hulp nodig. En hoe kunnen we Matteo Simoni aka Devon nu iets weigeren? Op maandag 15 oktober wordt er een scène opgenomen in de IKON discotheek in Antwerpen, en bij de productie zijn ze nog op zoek naar een grote hoop figuranten.

Wie, wat, waar

Iedereen tussen de 18 en de 50 jaar maakt kans om te schitteren in het tweede ‘Callboys’-seizoen. Het enige wat je moet doen, is je komende maandag vrijmaken tussen 18u00 en 23u00. Op het programma? Je dansbenen losmaken in het gezelschap van Matteo Simoni en Rik Verheye. Elke figurant krijgt bovendien een vergoeding van 20 euro. Een mooi extraatje, als je het ons vraagt!

Ondertussen kreeg de oproep op de Facebookpagina van VIER al zo’n duizend reacties dus twijfel niet langer. Je aanmelden als figurant kan door simpelweg een mailtje te sturen naar figuratiecallboys@gmail.com. Vergeet zeker ook niet te vermelden met hoeveel personen je kan komen.

Meer over ‘Callboys’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.