Home Lifestyle ZIEN: Telenet kondigt nieuwe bundel YUGO aan met daverende remake van legendarische...

ZIEN: Telenet kondigt nieuwe bundel YUGO aan met daverende remake van legendarische ‘Freestyler’-clip

Onder anderen Average Rob, Flo Windey en 'Patser'-acteur Saïd Boumazoughe duiken op in de clip.

Telenet blaast iedereen omver met een uitzonderlijke videoclip ter promotie van de nieuwe bundel YUGO, speciaal ontwikkeld voor millennials. Met YUGO lanceert Telenet een eerste televisiebundel zonder decoder en afstandsbediening, gecombineerd met de beste connectiviteit. De smartphone staat centraal.

Bekende gezichten in ‘Freestyler’-promoclip

‘Freestyler’ van Bomfunk MC’s is een verschrikkelijk bekend nummer uit 1999 met een videoclip waarin de mp3-speler centraal staat . Telenet stelt zijn nieuwste bundel nu voor met een update van de clip naar het jaar 2019. In plaats van de mp3-speler staat in de Telenetversie de smartphone centraal. Een goede verstaander legt de link dat ook YUGO-klanten kunnen freestylen doorheen het aanbod, zonder decoder of afstandsbediening.

Voor je je hoofd begint te breken over van waar je die vier bekende gezichten nu toch herkent, verlossen we je nu al uit je lijden. Digital creative Average Rob staat internationaal bekend op Instagram om zijn indrukwekkende fotoshopskills. Flo Windey is dankzij sociale media een spreekbuis voor haar generatie. Hakim Chatar entertaint dagelijks duizenden volgers met hilarische Instagramstories en ook Saïd Boumazoughe bereikt via internet een groot publiek voor zijn artistieke uitspattingen. Wie (een van) de ambassadeurs volgt op Instagram, zag de afgelopen week vast al een teaser naar de nieuwe Telenetbundel YUGO voorbij komen.

YU-WÁT?

YUGO is de allernieuwste bundel van Telenet die speciaal ontwikkeld werd voor je smartphone. De app zal twintig basiszenders combineren met tot zeven dagen terugkijk-tv, eenvoudige opnamemogelijkheden en alle films en series van de bestaande Telenetbundel Play. Je kan vlekkeloos swipen tussen HBO-series, Vlaamse zenders en internationale zenders zoals MTV en Fox.

YUGO is ontwikkeld rond de smartphone, maar uiteraard is televisie nog niet dood. Het grote(re) scherm blijft belangrijk om series en programma’s kwalitatief te kunnen bekijken. De YUGO TV-app speelt daar helemaal op in en is gemaakt om via het smartphonescherm heel eenvoudig met één druk op de knop via Google Chromecast of Apple TV de serie of film op het grote beeld te tonen.

YUGO is vanaf dinsdag 19 februari verkrijgbaar voor € 100/maand. Wie nog geen Chromecast heeft, kan er als YUGO-klant een krijgen voor € 5. Voor meer info: telenet.be/yugo.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.