Home Lifestyle Tekentalent? Het kan je een ontmoeting met de Rode Duivels opleveren

Tekentalent? Het kan je een ontmoeting met de Rode Duivels opleveren

Omdat Romelu's poging tot het tekenen van een nieuwe mascotte nogal tegenvalt, roepen de Duivels de hulp van hun supporters in.

Of je nu voetbal kijkt voor het voetbal of voor Mertens’ mooie gezichtje, je favoriete Rode Duivel ontmoeten is een van je stiekeme fantasietjes, toch? Moest je toevallig in het bezit zijn van een goede portie creativiteit en tekentalent, kan die fantasie werkelijkheid worden.

Mascotte

De Rode Duivels zijn op zoek naar een nieuwe mascotte en die kan zomaar even uit jouw potlood komen. Omdat Romelu’s creatie nogal tegenvalt, roepen de Duivels de hulp van hun supporters in.

De grote winaar ziet zijn of haar tekening tot leven komen op het veld, maar met een plaats in de top tien zouden wij al over the moon zijn. De elf beste inzendingen winnen namelijk een meet & greet met onze nationale ploeg. Mocht er geen kunstenaar in jou schuilgaan, kan je door deel te nemen nog altijd kans maken op een voucher ter waarde van 100 euro bij United Brands. Niet even waardevol als minutenlang in Jan Vertonghens ogen staren, maar als troostprijs kan het volgens ons wel tellen. Je creatie insturen doe je hierzo.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.