Home Lifestyle Met deze ‘subtiele’ hints maak je duidelijk wat je onder de kerstboom...

Met deze ‘subtiele’ hints maak je duidelijk wat je onder de kerstboom wilt

Geen sokken of foute trui meer dit jaar!

© Shutterstock

Als kind was het eenvoudig om te laten wat je wilde als cadeau. Je schreef een brief naar de sint en op magische wijze vond je het perfecte cadeau op 6 december naast je schoen. Nu we ouder zijn, weten we dat Sinterklaas helaas niet bestaat, maar niet getreurd, je kan alsnog je wenslijst delen…

Wil je dit jaar niet voor de zoveelste keer enthousiasme faken voor een cadeau dat je echt niet leuk vindt? Met deze geniale hints stuur je familie en vrienden subtiel in de juiste richting en krijg je de perfecte kerstcadeaus!

1

Laat ‘per ongeluk’ je webbrowser openstaan

Leen eventjes de laptop van je lief om vervolgens ‘te vergeten’ de webpagina van je favoriete webshop te sluiten wanneer je hem teruggeeft. Erg subtiel is het niet, maar wel doeltreffend!

2

Schakel je vrienden in

Zet je vrienden in als spionnen om subtiele hints te laten vallen aan je lief of mama over het perfecte cadeau voor jou. Waar heb je hen anders voor?

3

Laat foto’s rondslingeren

Doe alsof je een moodboard samenstelt van je favoriete dingen en laat enkele foto’s slingeren in het huis.

4

Maak gebruik van sociale media

Tag je vrienden in een leuke post over je hebbeding! Omdat je elkaar vaak in memes tagt, zal het niet eens zo hard opvallen.

5

Ga samen shoppen voor cadeaus

Spreek met je lief of enkele vrienden af om samen jullie kerstcadeautjes te kopen voor anderen. Terwijl jullie op zoek zijn naar een passend geschenk voor de tante of oma, kan je subtiel aanwijzen wat je voor jezelf zou willen kopen…

Lees ook: