https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: fictiereeks ‘Studio Tarara’ belooft de topper van het voorjaar van VTM...

ZIEN: fictiereeks ‘Studio Tarara’ belooft de topper van het voorjaar van VTM te worden

De eerste dramareeks van Tim Van Aelst, maker van 'Wat Als?' en 'Safety First', speelt zich af in de beginjaren van VTM.

Mochten we je dit voorjaar slechts een VTM-programma mogen aanraden, dan viel de keuze op de serie ‘Studio Tarara’. De allereerste dramareeks van meervoudig Emmy-winnend productiehuis Shelter belooft een topper te worden.

Tim Van Aelst, de man achter komische kleppers als  ‘Wat Als?’, ‘Safety First’ en ‘Benidorm Bastards’, waagt zich met zijn gloednieuwe serie voor het eerst aan drama, hetzij met de nodige dosis humor. ‘Studio Tarara’ speelt zich af in de beginjaren van VTM, zo’n drie decennia geleden, en gaat over een sketchshow rond hoofdpersonages Ricky (Koen De Gaeve) en Sandra (Ruth Beeckmans).

Onschuldig spelletje, dramatische gevolgen

De serie, waarvan wij in preview een eerste stukje mochten bekijken, begint met het beeld van een met een laken bedekt lijk in een plas bloed aan de opnamestudio’s. Is het Ricky die daar ligt, of Sandra? Of iemand anders van de crew van ‘Studio Tarara’? Gaat het over moord, een ongeval of zelfdoding? We durven nu al voorspellen dat die vragen de VTM-kijker week na week aan het scherm gekluisterd zullen houden. In een eerste teaser die VTM net loste, maak je kennis met de mogelijke slachtoffers. Je herkent onder andere Frances Lefebure, Geert Van Rampelberg en Peter Van Den Begin.

VTM heeft nog geen exacte startdatum voor ‘Studio Tarara’ bekendgemaakt, maar liet wel weten dat de serie rond de dertigste verjaardag van de zender, die begin februari gevierd wordt, zal beginnen.

Meer programma’s om naar uit te kijken: