Home Lifestyle Een geheim bewaren? Deze 3 sterrenbeelden zijn er het minst goed in

Een geheim bewaren? Deze 3 sterrenbeelden zijn er het minst goed in

Tot welke groep behoor jij?

geheim
© Sound On via Pexels

Een collega die van job gaat veranderen of een vriendin die pas zwanger is maar waar nog niemand het van weet? Sommige mensen kan je met alles vertrouwen, maar we hebben allemaal een vriendin die maar moeilijk iets voor zichzelf kan houden. Waarom zijn sommigen zo loslippig terwijl anderen geen woord lossen? Wel, het zou iets met hun sterrenbeeld te maken kunnen hebben!

Boogschutter (van 23/11 tot 21/12)

Boogschutters zijn over het algemeen vastberaden om steeds de waarheid te weten te komen. Daarnaast hebben ze vaak een levendige persoonlijkheid en zijn ze erg charismatisch. Dit sterrenbeeld is ook geweldig in het vertellen van verhalen en hierbij zijn ze niet bang om het dramagehalte een beetje op te drijven. Ben je echt een sappig weetje te weten gekomen? Denk dan twee keer na voor je het met een Boogschutter deelt, want als het echt interessant is, kunnen ze het vaak niet laten om het door te vertellen.

Tweeling (van 21/05 tot 20/06)

Tweelingen zijn zo’n beetje de roddeltantes onder de sterrenbeelden en hun mond houden, is dan ook niet hun beste eigenschap. Verder houden ze er gewoon van om met iedereen te communiceren. Heb je een verrassingsfeestje op de agenda staan? Dan wil je aan dit sterrenbeeld allicht niet te veel details op voorhand vrijgeven, want het zou kunnen dat ze al snel hun mond voorbijpraten.

Maagd (van 23/08 tot 22/09)

Niet alleen Tweelingen zijn erg communicatief, want ook de Maagd is een praatgraag sterrenbeeld. Ze betrekken zichzelf graag in het leven van anderen en ze zijn zeer behulpzaam. Al is het dan wel op hun eigen voorwaarden. Als de samenwerking niet zo vlot verloopt, durft dit sterrenbeeld al graag eens ventileren tegen wie er ook maar wil luisteren.

Deze sterrenbeelden zijn dan weer minder loslippig:

Voor wie is het dan weer iets makkelijker om een geheim te bewaren? Schorpioenen (23/10 tot 22/11) nemen je geheim mee tot in hun graf. Dit sterrenbeeld is over het algemeen iets stiller en mysterieuzer waardoor ze geen moeite hebben om bepaalde informatie voor zichzelf te houden.

Vissen (21/02 tot 20/03) zijn vaak iets gevoeliger en gaan tot het uiterste voor anderen. Als je aan dit sterrenbeeld iets in vertrouwen zegt, is de kans klein dat ze het zullen doorvertellen. Net omdat ze zo empathisch zijn, trekken ze zich de problemen van anderen soms te hard aan. Soms is het dus misschien beter om bepaalde informatie voor jezelf te houden.

Als laatste hebben we nog de Leeuw (23/07 tot 22/08). Personen met dit sterrenbeeld tonen vaak veel interesse in andere mensen en eens je aan hun goede kant staat, wijken ze vaak nooit meer van je zijde. Je moet hun vertrouwen dan ook al serieus beschadigen vooraleer ze iets gaan doorvertellen.

Lees ook: