Home Lifestyle Makers van ‘Grey’s Anatomy’ maken startdatum van het 17de seizoen bekend

Makers van ‘Grey’s Anatomy’ maken startdatum van het 17de seizoen bekend

Wanneer de nieuwe afleveringen bij ons te zien zullen zijn, is wel nog even afwachten.

grey's anatomy
© ABC

Door de coronacrisis werd het vorige seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ noodgedwongen ingekort, maar nu hebben we wél goed nieuws voor fans van de serie. De makers maakten namelijk de startdatum van het 17de seizoen bekend en dat komt er heel binnenkort al aan.

De coronacrisis heeft er dan wel voor gezorgd dat het zestiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ iets korter was dan voorzien, maar voor het zeventiende seizoen van de serie gooide de pandemie geen roet in het eten. Bij ABC maakten ze namelijk bekend dat de startdatum van het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ voorzien is voor 12 november. Dat is al binnen twee maanden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Startdatum zeventiende seizoen

Het nieuws van de startdatum van het zeventiende seizoen komt er een week nadat leading lady Ellen Pompeo een achter-de-schermenfoto deelde op haar Instagramaccount. Op de foto zie je Ellen aka Meredith Grey met een mondmasker op. Als bijschrift schreef de actrice alvast het volgende. ‘Ik draag dit seizoen op aan alle slachtoffers en aan iedereen die door de genade van God nog rechtstaat… Ik hoop dat we jullie trots maken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het zeventiende seizoen van de medische reeks zal de coronacrisis namelijk centraal staan in de verhaallijn. ‘Het lijkt erop dat Meredith Grey en de overige personages van “Grey’s Anatomy” te maken zullen krijgen met hun moeilijkste uitdaging tot nu toe: de wereldwijde pandemie COVID-19′. Dat maakten de makers eerder bekend. Showrunner Krista Vernoff vertelde in een eerder interview ook al dat de acteurs samengezeten hebben met enkele dokters. Zij omschreven het alvast als een oorlog waar ze niet op voorbereid waren.

Hoe de coronacrisis precies in beeld gebracht zal worden, is nog even afwachten. In de Verenigde Staten ligt de startdatum van het zeventiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ vast op 12 november. Wanneer wij de eerste aflevering te zien zullen krijgen, weten we nog niet. Sowieso wordt de reeks bij ons altijd iets later uitgezonden op de televisiezender VIJF.

Lees ook: