Home Lifestyle Food YAY: maak nu ook heerlijke Starbuckskoffie bij jou thuis

YAY: maak nu ook heerlijke Starbuckskoffie bij jou thuis

Tover je salon met de capsules, de gemalen koffie of de bonen in een wip om tot je persoonlijke hippe koffiebar.

© szymon jarocki & omar lopez via unsplash

Voortaan hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa van Starbucks, want je kan hun heerlijke koffie gewoon thuis maken. Ze lanceren een heel gamma samen met Nestlé.

Is Starbucks je vaste stop tijdens een citytrip of een dagje uit in eigen land? Goed nieuws, want je hoeft voortaan zelfs je huis niet meer uit te gaan om te genieten van hun heerlijke koffie. Starbucks lanceert samen met Nestlé en heel gamma aan premium koffie die je gewoon zelf thuis kan maken. Zo maak je van je salon in een wip je persoonlijke hippe koffiebar.

Voor ieder wat wils

Het aanbod is heel uitgebreid. Zo kan je kiezen uit elf producten en dat in de vorm van koffiebonen, gemalen koffie én capsules die met alle Nescafé Dolce Gusto machines kunnen bereid worden. Ook het smakenpalet zal je ongetwijfeld bekoren. Zowel de lattefans als diegenen die eerder houden van een straffe kop koffie komen aan hun trekken. In het assortiment zit zo onder andere de bekende caramel macchiato, een licht gebrande koffie en donker gebrande koffiebonen.

Al deze producten zijn gemaakt met 100% Arabica koffie van hoge kwaliteit. De koffie wordt ook op ethische wijze verzameld bij landbouwers uit de voornaamste koffieteeltgebieden. De Starbuckskoffie is vanaf eind maart verkrijgbaar bij Carrefour, en vanaf begin mei in alle supermarkten. Je naam zal je wel zelf – compleet verkeerd – op je koffiemok moeten schrijven.

Lees ook: