Home Lifestyle Dieren ZALIG: met deze kit maak je lekkere ijslolly’s voor je viervoeter

ZALIG: met deze kit maak je lekkere ijslolly’s voor je viervoeter

© Smoofl

Sun’s out en als we het weerbericht mogen geloven, zal ze ons nog zeker tot zaterdag van onze broodnodige portie vitamine D voorzien. De barbecues en parasols werden al uit het tuinhuis gehaald en ook de eerste ijsjes van het jaar vlogen de deur uit. En op dat laatste zijn niet alleen wij, maar ook onze viervoeter verlekkerd.

Op twee bolletjes chocolade-ijs mét discobolletjes trakteer je je hond maar beter niet, maar dat neemt niet weg dat ook hij/zij af en toe zin heeft in een beetje verfrissing. En daar kan jij ‘m vanaf nu mee verwennen! Het Belgische merk Smoofl kwam namelijk op het idee om potjes met ijsmixen én verschillende pretpakketten op de markt te brengen waarmee je in een handomdraai ijsjes voor je hond in elkaar kan flansen.

Watermeloen en pindakaas

Een soort Ben & Jerry’s voor honden, dus. Op hun website kan je verschillende lekkere ijsjesmixen bestellen waaronder watermeloen, kokos, pindakaas (!) en abrikoos. Je kan ervoor kiezen om enkel de smaken te bestellen of een van de vijf pretpakketten te laten leveren. Je hebt keuze uit maar liefst vijf verschillende starterkits. In die pakketten zitten toffe siliconen vormpjes en ijsjesmixen (naar keuze) waarmee je ijslolly’s kan maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ijsjes zijn caloriearm én – heel belangrijk! –  lactose- en vetvrij. Voor één ijsmix betaal je € 6,99, de prijs van de pretpakketten varieert tussen de € 16 en € 40. Je kan je favoriete smaakjes bestellen op de webshop.

Hoe je de ijsjes moet maken? Simpel:

  1. Water toevoegen aan de mix en goed roeren
  2. Het mengsel in de Smoofl-ijsvorm doen
  3. Een nachtje in de vriezer laten rusten
  4. Likken maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: