Home Lifestyle SAY WHAT: WhatsApp krijgt een nieuwe superleuke functie

SAY WHAT: WhatsApp krijgt een nieuwe superleuke functie

Wordt het een hit of niet?

Shutterstock
Nu vrijdag blaast WhatsApp acht kaarsjes uit en voor die verjaardag lanceren ze een nieuwe functie die ons niet helemaal onbekend is…

De app lanceert de nieuwe functie 'WhatsApp Status'. Hier kan je filmpjes, foto's en gifs vierentwintig uur lang delen met je vrienden op je 'status'. Ook kan je verschillende stickers toevoegen en ook de tekenmogelijkheden ontbreken niet. Na deze vierentwintig uur verdwijnt de status.

Klinkt het je, net zoals ons, bekend in de oren? Ja hoor, dit lijkt extreem hard op InstaStories en Snapchat. De CEO van WhatsApp, Jan Koum, beweert wel dat InstaStories en Snapchat net gebaseerd zijn op WhatsApp. Voor je kon chatten op WhatsApp – voor de zomer van 2009 – kon je enkel een status instellen op de app waarmee je liet weten wat je aan het doen was. Wij hebben er toch onze bedenkingen bij!

Je zal vanzelf een update krijgen voor de nieuwe WhatsAppfunctie. Maar als je toch niet kan wachten, kan je de app verwijderen en opnieuw installeren. Wij zijn alvast benieuwd of 'WhatsApp Status' een hit gaat worden of niet!

whatsapp

Lees ook: