Home Lifestyle POLL: Welke ‘Blind Getrouwd’-koppels blijven volgens jou getrouwd?

POLL: Welke ‘Blind Getrouwd’-koppels blijven volgens jou getrouwd?

Het beslissingsmoment van Hanne en Dave zien we zondag al op tv.

Poll Blind Getrouwd
© VTM

Welke ‘Blind Getrouwd’-koppels blijven er dit jaar getrouwd? Dat is de vraag die vele kijkers zich nu stellen. Wij laten jullie hieronder een pronistiekje maken.

Van de vier startende huwelijksparen, blijven er nu nog drie over. Veerle verbrak vroegtijdig het huwelijk met ‘haar’ Sven. Komende zondag zal het tweede koppel haar beslissing maken. Na een gezellige picknick zullen praatgrage Hanne en stillere Davy in de zaal waar ze elkaar acht weken geleden het jawoord gaven, vertellen of ze al dan niet gehuwd blijven. En daarvoor is Hanne naar verluidt zenuwachtiger dan voor het huwelijk zelf.

Wat denk jij?

En op zondag 25 april is het dan ook de beurt aan de voorzichtige Nathalie en Dennis en aan enthousiastelingen Marijn en Candice. Wat denk jij? Welke koppels blijven getrouwd? Leren Hanne en Dave nog op de valreep communiceren? Zal Nathalie Dennis’ gevoelens beantwoorden? Vinden Marijn en Candice een oplossing voor hun verhuisdiscussie? Of vrees jij dat er helemaal niemand een happily ever after krijgt? We zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: