Home Lifestyle Food MUST TRY: deze ontbijtsandwich gaat momenteel viraal op TikTok

MUST TRY: deze ontbijtsandwich gaat momenteel viraal op TikTok

Ideetje voor komend weekend?

ontbijtsandwich tiktok
© Angele J via Pexels

Zin in een lekkere brunch komend weekend, maar heb je eens zin in iets anders dan een pistolet van de bakker of een koffiekoek? Dan hebben wij alvast dé ultieme tip voor jou, want deze razend lekkere en bovendien ook erg simpel te maken ontbijtsandwich gaat momenteel viraal op TikTok.

De zogenaamde Egg Sandwich Hack is momenteel erg populair op TikTok en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Deze ontbijtsandwich is namelijk niet alleen simpel om te maken, maar het is ook nog eens ontzettend lekker. Ideetje voor komend weekend?!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat heb je nodig:

  • 2 sneden brood
  • Boter
  • 2 eieren
  • Je favoriete kaassoort
  • Extra: ontbijtspek of ham

Zo maak je de TikTok-ontbijtsandwich:

  1. Breek de twee eieren in een kommetje en kluts ze nu door elkaar met een vork. Giet het mengsel vervolgens in je pan. Tip: idealiter gebruik je een antikleefpan.
  2. Wanneer het mengsel iets vaster geworden is, leg je er de twee sneetjes brood in. Zodra de eieren de textuur van een omelet hebben, draai je alles om. Plooi nu de randen van het omelet naar binnen zodat het bovenop het brood komt te liggen.
  3. Leg je nu favoriete kaas en eventueel wat ontbijtspek of ham op één van de sneetjes. Vouw nu het geheel dubbel zodat de twee sneden op elkaar liggen. Bak alles nog heel even kort aan in de pan and that’s it! Je TikTok-ontbijtsandwich is klaar om opgegeten te worden.

Lees ook: