Home Lifestyle Film ZIEN: nieuwe hilarische trailer van ‘Pokémon Detective Pikachu’

ZIEN: nieuwe hilarische trailer van ‘Pokémon Detective Pikachu’

Vanaf 8 mei speelt de film in de bioscoop.

© warner bros

De langverwachte film ‘Pokémon Detective Pikachu’ komt pas in mei in de bioscoop, maar Warner Bros trakteert ons nu al op een tweede hilarische trailer.

Een paar jaar geleden maakte Pokémon een comeback dankzij het immens verslavende spelletje ‘Pokémon Go’ op onze smartphone. Die hype is ondertussen overgewaaid, maar we zijn nog niet verlost van de rare wezentjes. In mei zullen ze ongetwijfeld de cinemazalen veroveren dankzij de nieuwe Warner Bros-film ‘Pokémon: Detective Pikachu’.

Hilarische dialogen

De schattigste Pokémon van allemaal, een kruising tussen een gele eekhoorn en een blozende muis, Pikachu staat centraal en wordt vertolkt door niemand minder dan Ryan Reynolds. Het gele beestje zal dit keer namelijk niet enkel ‘pika pika’ zeggen, maar komt verrassend uit de hoek met hilarische dialogen.

We kregen al een eerste trailer te zien, en die was veelbelovend. Het is duidelijk dat Warner Bros met deze film mikt op een groter publiek, en niet alleen de diehard Pokémonfans. De overdreven schattige Pikachu in combinatie met de zalige humor van Ryan Reynolds is een schot in de roos.

Spanning en héél veel Pokémon

We moeten nog even geduld uitoefenen, want de film komt pas op 8 mei in de bioscoop. Warner Bros trakteert ons daarom op een tweede trailer. Pikachu en Tim, gespeeld door Justice Smith, gaan samen op zoek gaan naar die laatste zijn vader Harry. Het begin van een groot avontuur vol spanning, achtervolgingen en héél veel Pokémon. Wie nog niet overtuigd was om de film te gaan bekijken na de eerste trailer, zal sowieso gewonnen zijn na het zien van deze video.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.