Home Lifestyle Film ZIEN: nieuwe sneak peek van live-actionremake ‘Dumbo’

ZIEN: nieuwe sneak peek van live-actionremake ‘Dumbo’

We zien de kleine olifant in volle actie mét een passagier op zijn rug!

© walt disney studios

Eind deze maand komt de live-actionremake van ‘Dumbo’ in de bioscoop. In afwachting daarvan gooide Disney nog een nieuwe sneak peek online.

We zagen al een paar trailers van ‘Dumbo’ de revue passeren, en keer op keer werden we smoorverliefd op het überschattige olifantje. Ons geduld wordt bijna beloond, want de film komt eind maart eindelijk in de bioscoop. Het verhaal gaat over een pasgeboren olifantje dat uitgelachen wordt met zijn abnormaal grote oren. Wanneer het circus ontdekt dat Dumbo daardoor kan vliegen, groeit hij uit tot een grote ster.

Donkere geheimen & duistere kantjes

In de nieuwe sneak peek zien we Dumbo in volle actie. Hij vliegt door de circustent en doet de mond van iedere bezoeker wagenwijd openvallen van verbazing met zijn kunstje. Hij is de hoofdact van de show en neemt zelfs een passagier mee tijdens zijn vlucht: de mooie Colette, gespeeld door Eva Green.

Het beestje is wereldberoemd dankzij zijn unieke gave, waardoor een groot circusbaas interesse heeft in hem. Helaas is die man niet te vertrouwen en heeft zijn circus Dreamland bijzonder duistere kantjes en heel wat donkere geheimen…

Benieuwd hoe dat zal aflopen? Ga dan zeker eind maart naar de film kijken. In afwachting daarvan kan je Dumbo aan het werk zien in de nieuwe sneak peek ‘Prepare For Takeoff’, die Disney online plaatste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: