Home Lifestyle Nieuwe beelden ‘De Mol’: ‘We zijn niet voorbereid om de Mol te...

Nieuwe beelden ‘De Mol’: ‘We zijn niet voorbereid om de Mol te zijn!’

Bungeejumps, grotten met vleermuizen en Vietnamese soldaten: de opdrachten beloven dit jaar weer wat spannender te worden.

Binnen een weekje praten we op dit moment na over de eerste aflevering van ‘De Mol’. En of er veel zal zijn om over na te praten: in die eerste aflevering moet namelijk nog een Mol worden aangeduid. In nieuwe beelden die VIER afgelopen weekend uitzond, is te zien hoe de kandidaten vol ongeloof reageren op dat nieuws.

‘No fucking way’

Hoe kan dat nu? De kandidaten van ‘De Mol’ hadden dezelfde reactie als de gemiddelde Vlaming op het nieuws dat het spel zou beginnen zónder Mol.  In de nieuwe beelden die we van VIER kregen is de verbijstering en paniek dan ook van hun gezichten af te lezen. Eén van hen wordt de Mol zónder ook maar enige voorbereiding, en dat is niet niets.

Eens de Mol aangeduid is, volgen de opdrachten. Vorig seizoen klonk nog de kritiek dat die iets te ingewikkeld en te weinig spannend waren. Maar de nieuwe beelden geven ons goede hoop: we zien onder meer een bungeesprong, grotten met vleermuizen en Vietnamese soldaten die de kandidaten lijken op te jagen. Meer van dat, alstublieft!

 

 
 
Je ziet de eerste aflevering van ‘De Mol’ op zondag 10 maart om 20u op VIER. De aflevering wordt, zoals vorig jaar, voorafgegaan en gevolgd door een bespreking in ‘Café De Mol’.

Lees ook: