Home Lifestyle BABY LOVE: 7 nieuwigheden en hebbedingen in babyland in de maand juni

BABY LOVE: 7 nieuwigheden en hebbedingen in babyland in de maand juni

We tippen onder andere een handige peuterdrager voor alle wispelturige peuters die per se zelf willen stappen maar na 100 meter liefst toch gedragen willen worden.

Zwanger koppel
© Unsplash

Ben je pas mama geworden, moet je binnenkort bevallen of weet je niet goed wat je moet kopen voor die babyshower of de kersverse baby van je beste vriend(in)? Wij verzamelen met plezier elke maand de nieuwigheden en hebbedingen in babyland voor jullie.

Wild ritje

Niets zo heerlijk als het dragen van je kleine baby, maar wat met je peuter die tijdens een wandeling per se wou wandelen, maar plots toch gedragen wil worden? De Nederlandse Britt en Joost liepen tijdens de coronacrisis tegen hetzelfde probleem aan en lanceerden dus maar een eigen collectie peuterdragers, Wildride. Klein genoeg om altijd bij je te hebben, maar groot en sterk genoeg om je dreumes of peuter altijd veilig te dragen.

De drager wordt in drie basiskleuren en in drie luxeprints geproduceerd. De prijs varieert tussen de € 69 en € 99.

Wildride peuterdrager

Check! Check! Check!

Hoera, je bent zwanger! Maar waar moet je in godsnaam beginnen met je voorbereidingen? Omdat ze ook bij MyFamily weten dat zwangerschapsdementie wel degelijk een dingetje is, stelden zij een handige checklist samen die je per trimester vertelt waar je aan moet denken of welke afspraken je dient te maken. Een praktische tool boordevol functionele to do’s, maar ook leuke tips voor mama én baby. Bij deze een eerste to do: downloaden en afdrukken die handel!

Zwanger

Beren en bomen

Met ‘Hoge beren vangen veel wind’ heeft Korneel De Rynck een tweede kinderboek met licht filosofische, grappige dierenverhalen. Verhalen over vriendschap, liefde, identiteit,… vaak met een boodschap, maar altijd lichtvoetig en speels. Voor jong én oud, om zelf te lezen of voor te lezen.

‘Hoge beren vangen veel wind’ van Korneel De Rynck – € 16,50 bij Uitgeverij Pelckmans.

Hoge beren vangen veel wind

Serious buggy business

Zo lanceerde Joolz een tijdje geleden een gloednieuwe Style It Yourself-kinderwagen, de Joolz Day+ (foto links), die je – je raadt het al – helemaal zelf kan samenstellen uit verschillende kleuren en prints. Babyzen kwam dan weer met een update voor zijn populaire YOYO, de YOYO Connect (foto midden), waarbij je twee buggy’s gemakkelijk aan elkaar kan haken. En Cybex bedacht een nieuwe sportcollectie (foto rechts) zodat sportieve mama’s en papa’s op een leuke en praktische manier kunnen bewegen met hun kinderen.

Zacht voor huid én natuur

Zit je niet alleen in met het welzijn van je baby, maar ook dat van de natuur? Met de lancering van WaterWipes® Biodegradable zijn de doekjes van WaterWipes® nu ook biologisch afbreekbaar. Dat betekent dat ze 100 % plantaardig en plasticvrij zijn. Win-win!

WaterWipes® Biodegradable zijn verkrijgbaar vanaf eind juni bij de apotheek, mutualiteit, babyshops en in de supermarkt voor een adviesprijs vanaf € 2,49.

WaterWipes Biodegradable

Lees ook: