Home Lifestyle Food MUST VISIT: Baraque Friture, de frituur met dat tikkeltje meer, opent deze...

MUST VISIT: Baraque Friture, de frituur met dat tikkeltje meer, opent deze maand nog in Antwerpen

Baraque Friture is de allereerste 'Fine Dine Friterie' ter wereld. Watch out, Sergio!

© Baraque Friture

Baraque Friture, de allereerste ‘Fine Dine Friterie’ ter wereld opent op 21 juli – symbolisch op de nationale feestdag – zijn deuren in Antwerpen.

Ceci n’est pas une friture

Baraque Friture is de allereerste frituur ter wereld die echt ontworpen is als een eetbar. Met hun grappige motto ‘Ceci n’est pas une friture’, willen de Baraque Friture-ondernemers, die ook pizzarestaurant Otomat achter hun naam hebben staan (!), hun klanten laten genieten van smaakrijke traditionele frituurgerechten zoals stoofvlees met bier en witloofsla, vol-au-vent of Luikse balletjes, maar dan met een tikkeltje meer. Je eet er naar eigen zeggen geen frietje met iets bij, maar iets lekkers met een frietje bij.

Voor elk wat wils

Ook aan de pesco- en vegetariërs heeft Baraque Friture gedacht. Huisbereide vis- en vegetarische gerechten staan op het menu! Al dat lekkers opsmullen kan bovendien zowel in de eetbar als buiten Baraque Friture. Langs een venster aan de straatkant kan je je gerechten gewoon afhalen.

Wat?

De allereerste ‘Fine Dine Friterie’ ter wereld. Gezellig tafelen of afhalen, dat kies je helemaal zelf. Baraque Friture promoot de revival van de lekkere Belgische kost. Denk: stoofvlees, vol-au-vent of kip met een lekker versbereid frietje.

Waar?

Marnixplaats 10 in Antwerpen

Wanneer?

Baraque Friture opent symbolisch de deuren op 21 juli, onze nationale feestag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.