Home Lifestyle Film MUST SEE: de Vlaamse romantische film ‘Alleen Eline’

MUST SEE: de Vlaamse romantische film ‘Alleen Eline’

De film verschijnt vanaf woensdag in de zalen.

©

Nog eens zin in een goede romantische film van eigen bodem? Dan is Eline your girl. Liefde, humor, mysterie, een goed verhaal… ‘Alleen Eline’ heeft alles!

We zijn oprecht blij dat er nog eens een feelgoodfilm van eigen bodem verschijnt. ‘Alleen Eline’ is er bovendien eentje met een mooi verhaal én romantiek. Pluspunt: Simonneke speelt de mama van Eline. Oké en we haasten ons stiekem ook naar de bioscoop om een beetje te loeren naar Joren ‘Blinker’ Seldeslachts en Oscar Willems

Samenvatting

‘Alleen Eline’ vertelt het verhaal van Eline (Line Pillet), een jonge sociale fysiotherapeute die samenwoont met haar charmante beste vriend (Joren Seldeslachts). In haar nieuwe job moet ze zich ontfermen over de zesjarige Joy (Morag Campell), die na een tragisch auto-ongeval in een revalidatiecentrum is beland.

Al snel beseft Eline dat de sleutel tot herstel Joys vader Lars (Yannick De Coster) is, een jonge mysterieuze zakenman die na het ongeval enkel nog gefocust is op zichzelf en zijn werk. In haar vastberadenheid om Joy te helpen, gaat Eline de confrontatie aan met Lars en groeien ze steeds meer naar elkaar toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

ZIEN!

‘Alleen Eline’ verschijnt vanaf woensdag 27 september in de zalen.