Home Lifestyle Dieren MUST FOLLOW: deze schattige kat heeft geen oortjes op zijn kopje

MUST FOLLOW: deze schattige kat heeft geen oortjes op zijn kopje

Potato doet je smelten met zijn felgroene oogjes.

potato
© Instagram @no_ear_meow_potato

Potato is een Chinese straatkat die twee jaar geleden werd gered door een asiel. Hij had een ernstige ziekte waardoor zijn twee oortjes moesten verwijderd worden. Gelukkig vond het schattige diertje een warme thuis bij Horlick en steelt hij nu ieders hart op Instagram.

Potato zwierf doodziek rond door de straten van China toen hij gered werd door een lokaal asiel. Daar stelde een  dierenarts vast dat het katje ceruminous adenoom had, een ernstige oorziekteHij ging onmiddellijk onder het mes, maar de behandeling sloeg helaas niet aan waardoor zijn twee oortjes verwijderd moesten worden. Gelukkig herstelde Potato goed van de operatie en gaat hij ondertussen al een jaar zonder oren door het leven.

Zes jaar

Het weerhield Carl Leong en zijn vrouw er alleszins niet van om dit schattige baasje vorig jaar te adopteren. Ze hebben geen idee hoe oud Potato exact is, maar ze denken rond de zes jaar. Het koppel vond Potato zo speciaal, zijn kopje is zonder oortjes namelijk zo rond als een aardappel, dat ze zelfs speciaal een Instagrampagina aanmaakten voor hem: No ear meow potato.

Potato heeft trouwens nog een beste vriend rondlopen thuis: Horlick. De twee katten zijn onafscheidelijk en doen niets liever dan samen dutjes doen.

Potato verzamelde op een aantal maanden al meer dan 6000 volgers op Instagram. Zijn aandoenlijke ronde kopje en zijn felgroene ogen zijn dan onweerstaanbaar. Wij zijn ook fan!

View this post on Instagram

今天是薯仔的「入屋生日」❗️薯仔是浪貓,所以沒人知道他何時出生,6歲也是義工猜的。去年的4月25日是薯仔第一次踏進這個家?,所以這天就是他的新生日?!生日快樂薯寶貝❤️ Today is Potato’s “Homed Birthday”! Potato was a stray cat, so no one knows when he was born or how old is he. 6 years is just a guess. He first stepped into this home on 25 April last year, so it is his Re-born Day?? Happy birthday, our Sweet Potato? . #薯仔 #無耳貓 #生日 #重生 #流浪貓 #生日快樂 #家 #叮噹貓 #多啦a夢 #哆啦a夢 #支持領養 #唐貓 #米克斯 #猫 #potato #noears #doreamon #straycat #homed #reborn #birthday #love #cat #catsagram #catlovers #adoptdontshop #hkig

A post shared by 無耳貓薯仔 Potato ? (@no_ear_meow_potato) on

Nog meer schattige viervoeters:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.