Home Lifestyle YAY: 6de Moose Bar opent zijn deuren in Antwerpen

YAY: 6de Moose Bar opent zijn deuren in Antwerpen

Vanaf 20 december kan je er de authentieke Oostenrijkse après-ski sfeer opsnuiven.

De vijf bestaande Moose Bars zijn een groot succes, en daarom opent binnenkort een zesde houten chalet zijn deuren. Vanaf 20 december kan je ook in Antwerpen genieten van de onvervalste après-skisfeer.

Wie houdt van après-ski, maar niet echt van die skilatten, bergen sneeuw, thermisch ondergoed of liften waar je handen er bijna afvriezen, hoeft niet per se meer een skireis te boeken. Versuz opende dit jaar namelijk 5 Moose Bars waar je inner Anton aus Tirol zich volledig kan uitleven. Nippen van een Jägermeister terwijl je danst op heerlijk foute muziek kon al in de gezellige houten chalets in Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen en Kortrijk.

Ambiance

Goed nieuws voor wie in de buurt van Antwerpen woont, want binnenkort opent daar een zesde Moose Bar zijn deuren! Na het gigantische succes van vorig jaar kunnen we vanaf donderdag 20 december ook in ‘t stad opnieuw de authentieke Oostenrijkse après-skisfeer opsnuiven. The place to be is de site van het Noordkasteel Zuid.

De Moose Bar Antwerpen is elke donderdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 19 uur. Leg die lederhosen of Heidi in Tirol-jurk dus maar al klaar. Kan je niet genoeg krijgen van de ambiance in de übergezellige Moose Bars? Koop dan zeker een ticket voor de MOOSE Bar XXL, de grootste après-skiparty van het land op zaterdag 16 februari in het Antwerps Sportpaleis.

Lees ook: