Home Lifestyle Food MMMMM: Kellogg’s brengt unicorn cornflakes uit

MMMMM: Kellogg’s brengt unicorn cornflakes uit

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn!

Instagram @kelloggs.uk

‘Eat glitter for breakfast and shine all day’. Dat kennen we, maar er is nu nóg iets beter: ‘Eat unicorn cornflakes for breakfast and be a unicorn all day’. Of zoiets. Kellogg’s brengt namelijk een limited edition van hun populaire Froot Loops uit, de Unicorn Froot Loops.

Net toen we dachten dat werkelijk álles al in een unicorn-thema was gemaakt -van koffie, gin, taart, haarverf, pizza, milkshake tot zelfs dildo’s- komt Kellogg’s op de proppen met iets nieuw: eenhoorn ontbijtgranen. De graanvlokken zijn roos, paars en geel van kleur. Het is een beetje vreemd dat het bedrijf specifiek voor die drie kleuren koos aangezien eenhoorns geassocieerd worden met regenbogen en Froot Loops sowieso al in alle kleuren van de regenboog komen.

Vitamines

De ontbijtgranen zouden vol vitamines en mineralen zitten zoals vitamine B, C, calcium en ijzer. Score! Wat helaas minder gezond is, is het aantal suiker in zo één kommetje Unicorn Fruit Loops. Om de dag als een eenhoorn te beginnen, moet je 12 gram suiker naar binnen werken in de ochtend. Als je weet dat de Wereldgezondheidsorganisatie een maximum hoeveelheid van 25 gram suiker per dag aanbeveelt, dan zit je daar dankzij dit magische ontbijt snel over.

Glitters

De verpakking is aanlokkelijk voor al wie van glitters en roze houdt, en zou niet misstaan in onze keuken. Helaas zijn de Unicorn Fruit Loops niet enkel limited edition, ze zijn ook nog niet verkrijgbaar bij ons in België. Boe!

Bron: Metro UK

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.