Home Lifestyle WOW: Mitchell en Daniela uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ openen maar liefst 3 zaken

WOW: Mitchell en Daniela uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ openen maar liefst 3 zaken

Van gedrevenheid gesproken! Ga jij een tafel boeken?

Vorig jaar eindigden Daniela Sparanero en Mitchell Merola van Table’O op de tweede plaats in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’. Maar het Limburgse koppel heeft niet stilgezeten, want anno 2018 hebben ze maar liefst drie zaken uit de grond gestampt.

Daniela en Mitchell van Tabl’O moesten het vorig jaar opnemen tegen Karel en Birger van TJOP’s in het voorlopig laatste seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant!‘. De barbecueboys wonnen uiteindelijk de finale, maar dat betekende niet het einde voor Tabl’O. Het sympathieke koppel opende deze week namelijk hun nieuwste project. Enter: een restaurant, een bistro én een bed and breakfast.

Tabl’O 2.0

De oude pastorie in het Limburgse Bovelingen heeft dankzij Daniela en Mitchell een nieuwe inkleding gekregen. Het koppel opende er namelijk een restaurant met 34 plaatsen, maar ook een bistro en een bed and breakfast met vier kamers. Daniela neemt de zaal voor haar rekening, Mitchell ontfermt zich over de keuken en Alessandro – ook bekend van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’- wordt er de souschef van dienst.

De bistro is sinds gisteren officieel open en vanaf april kan je je voeten onder tafel schuiven in het restaurant. Dat vertelde Mitchell aan onze collega’s bij Het Belang van Limburg. Wil jij een tafel reserveren of genieten van een overnachting? Check dan de Facebookpagina van Tabl’O. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.