Home Lifestyle Duurzaam schoonmaaklabel method viert kerst in stijl met betoverende pop-upshop

Duurzaam schoonmaaklabel method viert kerst in stijl met betoverende pop-upshop

Schrijf je snel in voor de creatieve workshops met Elfi De Bruyn van Glam at Heart en Jessica De Block van Antwerp Avenue!

method
method

Vandaag opent in de Antwerpse Huidevettersstraat een pop-upshop met duurzame twist de deuren. De tijdelijke winkel is een initiatief van method, het kleurrijke zusje van schoonmaaklabel Ecover, en wordt twee weken lang een heus kerstwalhalla, inclusief creatieve workshops en tal van winacties.

Vanaf vandaag ben je welkom in de pop-upshop van method om de stijlvolle schoonmaakproducten met verrassende geuren te testen, maar ook om kerstcadeautjes te verpakken in het DIY-wrappingstation, gratis kerstkaarten te versturen naar familie en vrienden en deel te nemen aan de winacties en workshops.

Tijdens de creatieve workshops op woensdag 13 en zaterdag 16 december leggen Elfi De Bruyn van Glam at Heart en #girlboss Jessica De Block van Antwerp Avenue je stap voor stap de kunst van het inpakken uit en ga je aan de slag met gerecycleerde materialen. Elfi en Jessica kennende worden jouw cadeautjes straks ongetwijfeld dé eyecatchers onder de kerstboom.

Praktisch

De pop-upshop van method is open van 11 tot en met 24 december.
Adres: Huidevettersstraat 36, 2000 Antwerpen
Openingsuren: maandag t.e.m. zondag van 10 tot 18.30u, zondag 17 december van 10 tot 18u en zondag 24 december van 11 tot 16u.

Inschrijven voor de workshops met Jessica van Antwerp Avenue op 13 december kan hier. Voor de workshop met Elfi van Glam at Heart op 16 december ben je hier aan het juiste adres.

Nog meer leesvoer om alvast in de kerstsfeer te komen: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.