Home Lifestyle Food ‘Mean Girls’-fans, opgelet: de befaamde Toaster Strudel van Gretchen bestaat echt

‘Mean Girls’-fans, opgelet: de befaamde Toaster Strudel van Gretchen bestaat echt

Inclusief zuurstokroze glazuur!

mean girls
© Paramount Pictures

De zogenaamde Toaster Strudel, het dessert dat de vader van Gretchen Wieners heeft uitgevonden, in de film ‘Mean Girls’ bestaat echt. In de populaire chick flick kregen we helaas nooit een glimp van de befaamde creatie te zien, maar het Amerikaanse bedrijf Pillsbury brengt nu een eigen variant op de markt. So fetch!

Op Instagram kondigde het bedrijf hun limited edition Toaster Strudel aan. Voor hun creatie lieten ze zich inspireren door de iconische film ‘Mean Girls’ die uitkwam in 2004. ‘And ALL for Gretchen Wieners’, staat er alvast als bijschrift onder de foto te lezen. ‘Maak kennis met de nieuwe, limited edition Toaster Strudel met roze glazuur. Beschikbaar bij verschillende handelaars in de Verenigde Staten’, gaat het verder.

So fetch

Als je naar de foto zelf kijkt, krijg je dan weer de verpakking van het dessert te zien. Zo kan je meteen zien hoe de lekkernij eruitziet en daarnaast prijkt er ook een foto van Gretchen Wieners (gespeeld door Lacey Chabert) zelf op het doosje. Onder haar fotootje staat in het klein ook één van haar bekendste zinnen uit de film namelijk ‘Ik denk dat mijn vader, de uitvinder van Toaster Strudel, erg blij zou zijn om dit te horen.’

Zoals je al kon lezen, is het dessert helaas niet bij ons te koop, maar de bakfanaten onder ons kunnen natuurlijk zelf een keertje aan de slag gaan. Zo hebben ze bij Pillsbury, de makers van de Toaster Strudel, een eigen wedstrijd opgezet. De bedoeling hier is dat fans van ‘Mean Girls’ zelf creatief aan de slag gaan met het roze glazuur dat mee in de verpakking zit.

Het resultaat moeten ze vervolgens delen op Twitter of Instagram met de hashtag #FetchSweepstakes en kandidaten mogen tot vijf verschillende foto’s delen op hun sociale media. Op 3 oktober worden er uiteindelijk drie winnaars gekozen en deze krijgen meteen ook een persoonlijke video van Lacey Chabert aka Gretchen Wieners herself.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.