Home Lifestyle 5 standjes om te masturberen met een vibrator

5 standjes om te masturberen met een vibrator

Heb jij onze Flairvibrator al in huis gehaald?

Vibrator
© Getty

Heb je deze week onze Flair met roze vibrator gekocht? Hoog tijd om ervan te genieten! Hier zijn 5 standjes om de opwinding te verdubbelen.

Tegenover een spiegel

Welke manier is er beter om elkaar te leren kennen dan door naar elkaar te kijken? Zet een spiegel voor je neer, leer jezelf te bewonderen en verken je lichaam zonder het te beoordelen. Beetje bij beetje geniet je van ongeremd plezier. En dat is het meest opwindende.

Hurken

Het is niet zo vanzelfsprekend om lang in gehurkte positie te blijven zitten. Dus snel handelen is de boodschap! Dit standje zorgt ook voor een strakkere ontvangst en verhoogt ongetwijfeld je gevoel.

Op handen en voeten

In deze positie heb je maar één vrije hand, maar je kunt ervoor kiezen om langs voor of achter te gaan. Het gevoel is vergelijkbaar met dat van penetratie.

In lepeltje

Het grote voordeel van deze positie is dat je beide handen vrij hebt. Je kunt penetreren met de vibrator en tegelijkertijd je clitoris strelen. Een leuke combinatie!

Onder de douche

Laat het hete water over je lichaam stromen en concentreer je op de trillingen van je waterdichte vibrator. Puur genieten!

Lees ook: