Home Lifestyle Food Martini lanceert gouden limited edition prosecco voor de feestdagen

Martini lanceert gouden limited edition prosecco voor de feestdagen

Martini Collezione Speciale Prosecco

Mag het deze kerst iets glamoureuzer zijn dan je klassieke prosecco? Martini lanceert speciaal voor de feestdagen een gouden limited edition prosecco. En die wil je ongetwijfeld op tafel hebben staan!

Elke goede aperitivo start met een heerlijk glas prosecco. Speciaal voor de feestdagen komt Martini nu met een limited edition op de proppen: Martini Collezione Speciale Prosecco. De naam zegt het zelf, de gouden diamantfles is een waar collector’s item. Ideaal om elk bruisend feestje op gang te trekken of als cadeautje voor je beste vriendin! Spaart je weer flink wat cadeaustress 😉

De smaak van deze limited edition is een harmonieus samenspel van intense exotische fruitsmaken, subtiele toetsen van bloemen en een vleugje frisse groene appel en limoen. Met zijn licht oudere karakter sluit de prosecco nauwer aan bij een champagne dan bij de bubbels van een traditionele schuimwijn. Wij zetten alvast een fles koud. Cheers!

Martini Collezione Speciale Prosecco is vanaf nu tot eind december exclusief verkrijgbaar in Delhaize zolang de voorraad strekt voor de adviesprijs van € 14,99.

Lees ook: