Home Lifestyle HOERA: Libelle blaast deze week 75 (!) kaarsjes uit

HOERA: Libelle blaast deze week 75 (!) kaarsjes uit

En dat moet gevierd worden!

Libelle 75 jaar
© Libelle

Hoera, Libelle blaast deze week 75 kaarsjes uit. Omdat we de redacteurs en redactrices jammer genoeg niet in reallife kunnen feliciteren tijdens deze feestweek, willen we hen graag via deze weg bedanken voor hun herkenbare artikels, verrukkelijke receptjes en altijd vriendelijke  ‘goeiemorgens’ aan onze koffiemachine.

Je weet het of je weet het niet, maar wij delen de eerste verdieping van ons redactiegebouw met de redacteurs en redactrices van Libelle. En als je dacht dat wij een toffe bende zijn – dat is trouwens ook zo, wink wink – dan heb je hen nog niet ontmoet! Libelle is al jarenlang een van onze allergrootste inspiratiebronnen. Je zou het bijna onze grote zus kunnen noemen, want zonder Libelle was er misschien zelfs nooit sprake geweest van Flair. Van wondermooie en rake getuigenissen over gezellige herfstwandelingen en verrukkelijke receptjes tot inspirerende fotoreportages: Libelle kan het allemaal.

Baanbrekend vrouwenblad

Het weekblad staat in ons land met stip op één als het op baanbrekende vrouwenbladen aankomt en we kunnen niet trots genoeg zijn op het feit dat wij samen met hen in hetzelfde gebouw aan een bureautje mogen zitten. Libelle bereikt vandaag zo’n 1 miljoen (!) lezeressen, en daar kunnen wij alleen maar naar opkijken. Bij deze dan ook een welgemeende shoot-out en dikke proficiat aan onze collega’s. 75 dikke verjaardagskussen en op naar de volgende 75!

Zin om de tijdmachine in te duiken? Neem dan zéker eens een kijkje op libelle.be/75jaarlibelle, waar je een schatkist aan nostalgische verhalen, leuke weetjes en hartverwarmende lezersbrieven kan terugvinden.

PS krijgen wij dan nu een stukje verjaardagstaart opgestuurd?

View this post on Instagram

A post shared by Libelle België (@libellebelgie) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten