Home Lifestyle Food Libeert deelt 35.000 gratis chocoladefiguren uit aan Belgische kinderzorginstellingen

Libeert deelt 35.000 gratis chocoladefiguren uit aan Belgische kinderzorginstellingen

En niet alleen de kinderen, maar ook het zorgpersoneel kan deze week genieten van heel wat lekkers.

pasen
© Melissa Walker Horn via Unsplash

Pasen zal er dit jaar een tikkeltje anders uitzien, maar desondanks maken we er allemaal het beste van. Libeert draagt alvast zijn steentje bij, want de Belgische chocolatier deelt deze week 35.000 gratis chocoladefiguren uit aan Belgische kinderzorginstellingen.

Pasen vieren met je vriendinnen of met de familie zit er dit jaar niet in. Gelukkig kunnen wij wel nog op het comfort van onze eigen woning rekenen, maar dat is helaas niet voor iedereen het geval. Daarom deelt de Belgische chocolatier Libeert 35.000 gratis chocoladefiguren uit aan Belgische kinderzorginstellingen. Zo willen ze alle kinderen en hun zorgverleners een hart onder de riem steken. Door de lockdown kunnen zij komend weekend namelijk niet thuis met hun familie vieren.

35.000 chocoladefiguren

‘We zijn een 4de generatie familiebedrijf met heel wat jonge gezinnen onder de medewerkers. De afgelopen periode hebben we dan ook kunnen ervaren dat het voor kinderen sowieso lastig is om wekenlang in hun kot te blijven, maar zij die in een zorginstelling vertoeven, hebben het nu nog zwaarder. Door de opgelegde maatregelen kunnen ze tegenwoordig ook in het weekend niet naar huis’, zegt Lily Libeert, marketingverantwoordelijke van Libeert.

Deze week zal de paashaas dus bij heel wat kinderen die momenteel in een zorginstelling verblijven een glimlach op hun gezicht toveren. Daarnaast blijft het niet bij de jongeren, want ook het zorgpersoneel mag rekenen op wat lekkers. ‘Zij zijn de helden die dag in dag uit het beste van zichzelf geven en met toewijding de nodige zorg voor alle kinderen voorzien. We kunnen niet genoeg benadrukken hoeveel respect we daarvoor hebben.’ Ook zij verdienen dus de nodige paaschocolade!

In totaal zullen er zo’n 35.000 chocoladefiguren uitgedeeld worden en dit over heel Vlaanderen en Brussel. Zo ging de paashaas van Libeert vandaag al langs in Ieper, Kortrijk en Nazareth.

Lees ook: