Home Lifestyle Laura uit ‘Boer zkt Vrouw’: ‘Als Jan nu zou bellen, zeg ik...

Laura uit ‘Boer zkt Vrouw’: ‘Als Jan nu zou bellen, zeg ik dat hij z’n kans gemist heeft’

De blondine geeft toe dat ze eigenlijk niets heeft met de boerenstiel.

boer zkt vrouw
© VTM

Maandagavond in ‘Boer zkt Vrouw’ besloot boer Jan dat Romina nog een paar dagen bij hem in Australië mocht blijven, en stuurde de blonde Laura terug naar België. Maar verdriet heeft zij daar niet om gehad, vertelt ze in Dag Allemaal. ‘Ik kwam niet thuis met het idee dat ik de man van mijn leven had verloren’, zegt ze.

Niet verliefd

Als Jan voor haar had gekozen, had Laura het een kans gegeven. Maar verliefd op de knappe kerel was ze in elk geval niet. Het feit dat ze thuiskwam van Australië zonder het gevoel dat ze net de man van haar leven verloren had, toont dat duidelijk aan, vindt ze. ‘Dat bevestigt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt’, klinkt het.

Laura zegt nooit een strijd te hebben gevoeld met Romina. ‘Stephanie ging er in het begin misschien wel hard voor’, vertelt ze, ‘maar Romina en ik waren eerder afwachtend. Misschien hadden wij zelfs te veel respect.’

Geen tweede kans

De grafisch designer voelde aan dat er een wereld van verschil was tussen haar beroep en Jans boerenleven. Over grafisch design kon ze met Jan echt niet praten, want dat ligt wel heel ver van zijn leefwereld. Creatieve gesprekken vielen dan ook snel stil. Laura heeft zelf dan weer niet echt iets met de boerenstiel. ‘Sommige dingen zou ik elke dag kunnen doen, maar interesse in die schapen en koeien en zo had ik niet echt’, lacht ze. Ze schreef zich dan ook in omdat Jan sympathiek leek, niet voor het boerenleven. Al sprak het Australische leven in de natuur haar wel aan.

Laura gaat nu verder met haar leven, en heeft af en toe dates. Jan hoeft alleszins niet te bellen, want dan zegt ze hem dat hij zijn kans gemist heeft. ‘Het is eerste keuze of niks’, klinkt het.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.