Home Lifestyle Film 9 kijktips om de laatste week zonder terrasjes mee door te komen

9 kijktips om de laatste week zonder terrasjes mee door te komen

Zondag wordt het kiezen tussen 'De Mol', het tweede seizoen van 'Château Planckaert' en het nieuwe 'Helden van Hier: De Kust'.

kijktips week
© Eén/Netflix/VTM

Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.

Campus Cup

De spannende studentenquiz is terug, maar deze keer op Eén in plaats van Canvas. De derde editie wordt net als de vorige twee geleid door Otto-Jan Ham. Zes weken lang nemen 34 ploegen van Vlaamse hogescholen en universiteiten het tegen elkaar op. Welke opleiding zal dit jaar de slimste zijn?

Vanaf vanavond, van maandag tot vrijdag rond 21u50 op Eén. 

© Eén

Headspace Guide to Sleep

Eind vorig jaar verscheen ‘Guide to Meditation’ van de Headspace-app op Netflix, nu volgt een ‘Guide to Sleep’. In afleveringen van vijftien minuten leer je alles over slaap en hoe je die optimaliseert.

Vanaf woensdag op Netflix. 

Check de trailer.

© Netflix

Mocro Maffia – seizoen 2

Onze noorderburen wachten vol ongeduld op het vierde seizoen van de hitserie ‘Mocro Maffia’, wij moeten het voorlopig met twee seizoenen stellen. De reeks gaat over een cocaïne-oorlog tussen twee rivaliserende handelaars in Amsterdam. Het eerste seizoen staat op Streamz, het tweede verschijnt woensdag.

Vanaf woensdag op Streamz. 

Check de trailer.

© Streamz

De Container Cup – Bart De Wever vs. Georges Bouchez

Sporters zien afzien is fijn, politici zien zweten is nog véél leuker. Donderdag kruipt Bart De Wever de container in. Hij neemt het op tegen Georges Bouchez van de Waalse MR, niet bepaald zijn beste vriend. We zijn heel benieuwd wie aan het langste eind trekt.

Donderdag om 19u55 op Play4. 

© Play4

Things Heard & Seen

Amanda Seyfried speelt in deze horrorfilm een jonge vrouw die na een verhuis van Manhattan naar een klein dorp ontdekt dat zowel haar nieuw huis als haar echtgenoot donkere geheimen verbergen.

Vanaf donderdag op Netflix. 

Check de trailer.

© Netflix

Without Remorse

In deze nieuwe actiethriller speelt de knappe Michael B. Jordan marinier John Kelly. Zijn zwangere vrouw wordt in zijn eigen huis vermoord, als wraak voor zijn rol in een geheime operatie. Wanneer hij jacht maakt op de moordenaars, brengt Kelly een samenzwering aan het licht die de Verenigde Staten en Rusland in een oorlog kan storten.

Vanaf vrijdag op Amazon Prime Video.

Check de trailer.

© Amazon Prime Video

El Inocente

‘The Innocent’ is een Spaanse reeks gebaseerd op boeken van Harlan Coben. Ook Netflixseries ‘The Stranger’ en ‘The Woods’ zijn geïnspireerd door schrijfsels van de Amerikaan. Deze thrillerreeks vertelt het verhaal van een man die in een zwart gat vol intriges belandt, nadat hij per ongeluk iemand doodt. Net wanneer hij de liefde en de vrijheid heeft teruggevonden, komt hij door een telefoontje opnieuw in een nachtmerrie terecht.

Vanaf vrijdag op Netflix. 

Check de trailer. 

Helden van Hier: De Kust

Afgelopen jaar noteerde badstad Oostende de moeilijkste zomer ooit omwille van de coronapandemie. Dat liet zich stevig voelen bij de hulpdiensten. In ‘Helden van Hier: De Kust’ staan de camera’s gericht op de strandwachters, artsen en ambulanciers, politie en brandweermannen die met man en macht de kust van Oostende veilig houden.

Zondag om 19u55 op VTM. 

© VTM

Château Planckaert – seizoen 2

In seizoen 2 van ‘Château Planckaert’ krijgen we het vervolg van de verbouwingen aan het Franse kasteel van de familie te zien. Omdat de coronacrisis de werken flink vertraagd heeft, nam de familie de moeilijke beslissing om zich op te splitsen. De mannen trekken zonder hun gezinnen naar Frankrijk om vastberaden de renovatie van hun kasteel verder te zetten. De vrouwen blijven in België om de voorbereidingen voor hun toekomstige verhuis te treffen.

Zondag om 20u op Eén.

© Eén

Lees ook: