Home Lifestyle KERSTVREUGDE: Kai-Mook is tante geworden!

KERSTVREUGDE: Kai-Mook is tante geworden!

Naar goede gewoonte kan je ook deze keer stemmen op je favoriete naam.

Dierenpark Planckendael mag zich aan een stormloop van bezoekers verwachten, want olifant May Tagu heeft gisteren een kerstkindje op de wereld gezet. De eerste beelden van het kleine olifantje doen onze harten alvast smelten.

Kerstvreugde à volonté in dierentuin Planckendael, want olifant May Tagu is na 629 dagen (respect!) bevallen van haar tweede kindje. Gisteren om 13u03 waren haar familieleden én haar verzorgers getuigen van een prachtig bevallingsscenario. Olifanten zijn sociale dieren en hebben tijdens hun bevalling nood aan de steun van hun familie. Missie volbracht!

Twee jaar geleden beviel May Tagu van baby Q, maar die overleed helaas kort na de geboorte aan de gevolgen van leverfalen. Gelukkig kende deze geboorte wél een goede afloop. ‘De baby stond snel op zijn pootjes en stak zijn slurfje in de lucht om te kunnen drinken van de biestmelk bij mama. Een teken van kracht’, schrijft de dierentuin op YouTube.

De naam

Het kleine wondertje heeft nog geen naam, maar daar komt binnenkort verandering in. Planckendael zette namelijk een poll online. Op die manier kan je dus mee stemmen op je favoriete naam. Je hebt de keuze uit Suki (geliefde), Sumalee (beeldschone bloem) of Sawadee (hallo, goedendag). Wij geven alvast de voorkeur aan Suki…

Wie een abonnement heeft van Planckendael of van ZOO Antwerpen mag vandaag al op exclusief kraambezoek gaan. De anderen mogen vanaf morgen een kijkje gaan nemen.

Papa Chang verhuisde ondertussen al naar Kopenhagen, maar de stier liet nog een souvenir achter. Kai-Mook en Phyo Phyo zijn namelijk ook zwanger van hem. Laat die suikerbonen maar komen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.