https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Geen plaats in huis voor een (grote) kerstboom? Met dit pakketje decoreer...

Geen plaats in huis voor een (grote) kerstboom? Met dit pakketje decoreer je gewoon die huisplant

Je spaart geld uit, je redt een boom, je hoeft niet wekenlang dennennaalden op te kuisen én elk cadeau lijkt supergroot onder je kerstsanseveria.

© brina blum via unsplash & firebox

Woon je op een appartement of heb je gewoon echt geen plaats om een grote kerstboom in huis te halen? Met dit handige pakketje versier je je coole kamerplanten!

Het is eigenlijk pas sociaal aanvaardbaar om je kerstboom te zetten na 6 december, als de sint is langsgeweest. Maar wij trekken ons daar lekker niets van aan en halen al midden november een mooi exemplaar in huis of beginnen toch al (stiekem) met het kopen van de kerstversieringen zoals kerstballen, slingers, nepsneeuw en kleine ijsbeertjes of hertjes.

Meest originele kerstboom ooit

Sommigen wonen in een appartementje waar je helaas geen kerstboom binnenkrijgt zonder de helft van de televisie te bedekken of de deur naar de slaapkamer te versperren. Anderen vinden het dan weer zielig om zo’n boom in huis te halen, want ook al heeft hij een wortel, de kans dat hij verder groeit in de tuin is bijzonder klein.

Firebox heeft de ideale oplossing als je bij die laatsten hoort, maar je stekje toch wat in kerststemming wil brengen. De Festive Plant Baubles. Hiermee kan je gewoon de kamerplanten die al in je salon of living staan omtoveren tot de meest originele kerstboom ooit!

Adios dennennaalden en vervelende beestjes

Wij zien ook alleen maar voordelen: je hoeft geen 40 euro uit te geven waardoor je meer geld overhoudt voor cadeautjes of die mooie feestjurk, je zorgt ervoor dat niet nóg een boom bij het afval belandt, je hebt massa’s plaats over in je woonst en je leefruimte blijft helemaal vrij van dennennaalden en vervelende beestjes die zich schuilhouden tussen die takken. Dan zwijgen we nog over het feit dat elk geschenk dat je koopt zó veel groter lijkt als je het onder je fancy kerstplant legt.

Je kan dit handige pakketje hier online kopen voor slechts € 8,99. Voor dat geld krijg je tien kleine kerstballetjes – in verschillende vrolijke kleuren zoals blauw, goud en roze -, een slinger én een ster die als piek kan dienen.

Lees ook: