Home Lifestyle BRIDE ON A BUDGET: redactrice Judith verklapt hoe zij haar bruiloft betaalbaar...

BRIDE ON A BUDGET: redactrice Judith verklapt hoe zij haar bruiloft betaalbaar hield

'We drukten de kosten door onze bloemen in grote hoeveelheid te kopen.'

bruiloft

Wil je trouwen? Dan heb je niet enkel een aanzoek, maar ook bakken geld nodig. Dat aanzoek is voor eigen rekening, maar die bakken geld kunnen we je besparen. Hoe? Chef Lifestyle Judith verklapt het.

Budgettip?

‘Het hele jaar door heb ik thuis trosanjers in verschillende kleuren staan. Het leek me leuk om die bloemen ook op de tafels te zetten op het trouwfeest. Een halfjaar lang kocht ik op rommelmarkten verschillende glazen vaasjes, die vaak niet meer kostten dan een halve euro. De week voor onze trouwdag dubbelcheckte ik bij de supermarkt: zeker weten, die trosanjers zouden de dag voor onze trouw weer binnenkomen. No worries. Maar in die week zijn ze geswitcht van leverancier en… de trosanjers waren uit het assortiment genomen. Eén dag voor het feest ben ik met mijn vriend nog naar de bloemenwinkel om de hoek gereden om alle dahlia’s te kopen die ze nog hadden. Het resultaat was uiteindelijk nog mooier dan die anjers én het was budgetproof omdat we ze in zo’n grote hoeveelheid kochten.’

bruiloft

Spijt?

‘Ik dacht dat iedereen wel foto’s zou nemen met zijn smartphone, dus daarom hadden we geen fotograaf geboekt. Uiteindelijk viel dat best tegen. Achteraf gezien had ik graag wat geld uitgegeven voor mooie en scherpe foto’s.

De Flair Trouwspecial ligt vanaf vandaag in de winkel. Mis ‘m niet!

Lees ook: