Home Lifestyle Boeken Johny Voners probeert binnenkort te scoren met zijn kookboek ‘Dagschotels’

Johny Voners probeert binnenkort te scoren met zijn kookboek ‘Dagschotels’

En nee, het zijn niet allemaal recepten met bier!

Johny Voners
© Gregory Van Gansen/Photo News

Dames en heren, de wonderen zijn duidelijk de wereld nog niet uit. Want net wanneer we dachten dat we alles van ‘F.C. De Kampioenen‘ al wel hadden gezien, komt Johny Voners met een nieuw gadget van onze favoriete voetbalserie. Enter: het enige echte ‘Dagschotels‘-kookboek. Geen mop!

We verzinnen het niet. Johny Voners, beter bekend als Xavier Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen‘, werkt momenteel aan een kookboek met de toepasselijke titel ‘Dagschotels‘. Dat heeft de acteur zelf bevestigd in ‘De Bende van Annemie‘ op Radio 1.

Dagschotels à volonté

Wie ‘Xavier Waterslaeghers’ zegt, denkt automatisch aan een pintje (of vier). Met de titel van zijn allereerste kookboek verwijst Johny dan ook naar zijn handelsmerk in de populaire serie op Eén. In ‘Dagschotels’ leert Johny je niet hoe je het perfecte biertje moet brouwen, maar wel hoe je de lekkerste Vlaamse gerechten op tafel kan toveren. ‘Ik ga naar verschillende restaurants in Vlaanderen, en daar kijk ik wat er op de menukaart staat, van stoofvlees tot spaghetti.’

Johny wil met zijn kookboek zowel huismoeders als 18-jarigen bereiken. De exacte release van het boek is nog niet bekend, maar Johny gokt op ergens in 2018. Good luck, Xavier. Wij wachten alvast vol ongeduld op het eerste exemplaar.

Nog meer voer voor in de keuken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.