https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle SHOPTIP: scoor tijdelijk de überschattige kleding van fred + ginger aan zachte...

SHOPTIP: scoor tijdelijk de überschattige kleding van fred + ginger aan zachte prijsjes bij JBC

Mama's, wees gewaarschuwd!

© Unsplash

Het is voor kersverse mama’s vaak moeilijk om het hoofd koel te houden als ze door de babyafdeling wandelen. Begrijpelijk als je al die schattige kleertjes en accessoires in überzachte materialen ziet. Wil jij de wintergarderobe van je mini-me aanvullen zonder daarbij bankroet te gaan? Spring dan eens binnen bij JBC, want daar shop je momenteel fred + ginger-stukken aan zachte prijsjes.

Midden augustus raakte het droevige nieuws bekend dat de winkels van fred + ginger definitief uit het straatbeeld zouden verdwijnen. Gelukkig besloot JBC niet veel later het Belgische kindermerk over te nemen en de kleurrijke kledingstukken in de toekomst in de winkels bij hen aan te bieden. Op de nieuwe collectie is het echter nog geduldig wachten, maar JBC heeft wel al iets anders in petto voor fans van het eigenzinnige merkje. Je kan er nu namelijk een selectie van het vorige winterseizoen van fred + ginger aan de kapstokken vinden. Dat is niet alleen het uitgelezen moment om alsnog een stuk in huis te halen dat je toen hebt laten hangen, maar je shopt het ook nog eens aan korting.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar liefst 50% gaat er van het oorspronkelijke prijskaartje af. Dat is toch al eens de moeite om de deur uit te stappen. Want ja, de selectie zal voor een keertje uitsluitend in de winkel te shoppen zijn, niet via de webshop dus. Maar geen paniek, zowat in elke grootstad (en soms ook daarrond) is er wel een filiaal waar je de fred + ginger-collectie kan vinden: van de Meir in Antwerpen tot de Brusselsestraat in Leuven. Keuze genoeg, toch?

Lees ook: