Home Lifestyle Jani neemt ook bekende duo’s onder handen in verjaardagsseizoen ‘Zo Man Zo...

Jani neemt ook bekende duo’s onder handen in verjaardagsseizoen ‘Zo Man Zo Vrouw’

Voor het tiende seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw' mag het iets speciaals zijn, vindt VIJF.

Jani
© VIJF

Jani Kazaltzis kruipt dit najaar weer in de rol waarin we ‘m het allerliefst zien: die van de doodeerlijke stylist die hopeloze koppels een beetje stijl tracht bij te brengen. Omdat het tiende seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ een speciale gelegenheid is, kruipt Jani deze keer ook in de kleerkast van enkele bekende koppels. Benieuwd wie zich hiervoor heeft durven opgeven!

Birthday edition

Met dit tiende (en mogelijk laatste) seizoen is ‘Zo Man Zo Vrouw’ het langstlopende lokale programma van VIJF, en dat moet gevierd worden. Van de tien koppels die Jani volop aan het restylen is – de opnames zijn sinds juli bezig – zullen enkelen geen onbekenden zijn. Het zou ons verbazen mocht Jani een BV-koppel of -duo vinden met kleerkasten op het niveau van de vorige 81 koppels die aan ‘Zo Man Zo Vrouw’ deelnamen, maar je weet nooit.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer ‘Zo Man Zo Vrouw’ juist terugkomt, maar je afspraak met Jani zal wel sowieso op donderdag vallen. Dan zendt VIJF z’n lokale programma’s uit, en heb je na Jani een afspraak met Geert Hunaerts in ‘Help, mijn man is een klusser!’. Voor sneak peeks achter de schermen van je favoriete VIJF-programma kan je op Jani’s Instagramaccount terecht. De stylist maakt af en toe – bijvoorbeeld vandaag – Insta stories of foto’s tijdens het filmen. Misschien kom je zo wel in primeur te weten welke bekende koppen hij onder handen zal nemen. Spannend!

We are back in business!!! Opnames voor #zomanzovrouw #firstday #lovemyjob❤️ #badassbitches #seizoen10

A post shared by Jani Kazaltzis (@janikazaltzis) on

Meer Jani:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.