Home Lifestyle YAY: we zagen vanavond een huwelijksaanzoek in ‘Familie’

YAY: we zagen vanavond een huwelijksaanzoek in ‘Familie’

Wie ging er op één knie zitten?

© vtm

Na heel veel miserie is het eindelijk weer tijd voor wat goed nieuws in ‘Familie’. In de aflevering van vanavond waren we getuige van een huwelijksaanzoek.

Moordpogingen, intriges en bedrog. Het was de laatste tijd al kommer en kwel wat de klok sloeg in de populaire VTM-serie ‘Familie’. In de aflevering van deze avond was er gelukkig opnieuw plaats voor een romantisch momentje bij de Van den Bossches.

Véronique (Sandrine André) zat een hele tijd opgesloten in de gevangenis voor de moordpoging op Amélie. Haar vriend Lars (Kürt Rogiers), en tevens de broer van Amélie, bleef al die tijd in haar onschuld geloven en steunde haar onvoorwaardelijk. Hij kon dankzij uitstekend speurwerk haar onschuld bewijzen – haar mama Marie-Rose is de dader – waardoor Véronique eindelijk werd vrijgesproken.

‘Jij bent de vrouw van mijn leven’

Om dat te vieren gaf Lars vanavond een feestje. Dat was voor hem de perfecte gelegenheid om in de aanwezigheid van al hun vrienden en familie zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. ‘Ik heb u de laatste maanden veel moeten missen en dat was niet makkelijk’, aldus Lars. ‘Maar het heeft me wel doen beseffen dat jij de vrouw van mijn leven bent. Er is niemand op deze wereld die mij gelukkiger maakt dan jij. Trouw met mij.’

Het aanzoek was aan het gezicht van Véronique te zien duidelijk compleet onverwacht. Benieuwd of ze ‘ja’ zal zeggen en we binnenkort dus opnieuw een huwelijk te zien krijgen in onze favoriete Vlaamse reeks.

Lees ook: