Home Lifestyle WOW: dit huwelijksaanzoek in ‘Familie’ zagen we niet aankomen

WOW: dit huwelijksaanzoek in ‘Familie’ zagen we niet aankomen

Opgepast: spoilers.

De laatste weken zagen we heel wat strubbelingen tussen alle koppels in ‘Familie’. De relatie tussen Lars en Véronique verloopt momenteel met ups and downs. Marie kan Cédric maar moeilijk zien als de vader van haar toekomstige kinderen. En ook Guido kan het bedrog van Emma maar moeilijk vergeven. Dat we in de aflevering van vanavond een huwelijksaanzoek te zien kregen, hadden we dan ook niet echt verwacht.

De laatste weken deden Guido en Emma vrijwel niets anders dan ruziemaken. Een uitje naar de Ardennen was dan ook een laatste redpoging voor hun relatie. Iets wat op het eerste zicht niet tot een goed einde ging komen, maar dat was buiten de makers van ‘Familie’ gerekend. Op het einde van de aflevering zagen de kijkers dan ook hoe Guido zijn vriendin Emma ten huwelijk vraagt. Van een plottwist gesproken!

Op haar reactie is het nog even wachten tot maandag, maar haar blik was alvast twijfelachtig. Zal ze zijn aanzoek aanvaarden of krijgen we twee keer op korte tijd een afwijzing op het kleine scherm te zien? Het is namelijk nog niet zo lang geleden dat Véronique besloot om niet in te gaan op het huwelijksaanzoek van Lars.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.