Home Lifestyle HEBBEN: dit zalig halloweenkostuum voor je hond

HEBBEN: dit zalig halloweenkostuum voor je hond

Eng, maar schattig!

shutterstock

Klaar om je vrienden, familie en buren op Halloween de schrik van hun leven te bezorgen? Dos je hond dan uit met dit spinnenkostuum! Eng, maar eigenlijk ook heel schattig.

‘Halloween is mijn favoriete feest, dan ben ik verkleed in een griezelbeest!’ Volgende week op 31 oktober is het weer zover: dan vieren we Halloween. Jouw verkleedoutfit ligt waarschijnlijk al klaar, je weet welke horrorfilm(s) je zal bekijken met vrienden en zelfs je snacks – lees: druivensap als bloed – zijn volledig in thema.

Acht pootjes

Of je nu fan bent van Halloween of niet, dit kostuum voor je fluffy viervoeter zal je sowieso geweldig vinden. Het bestaat uit een zwart, harig harnas dat je rond de rug van je hond aanbrengt. Daaraan hangen acht pootjes vast, waardoor je hond als ie wandelt plots op een gigantisch grote spin lijkt! Eng, maar eigenlijk ook heel schattig én overdreven grappig.

Spider Dog Costume

Calling all dog owners.Get it here: https://amzn.to/2CiXbVv

Posted by The Senpai King on Tuesday, October 16, 2018

Of je nu een Franse bulldog hebt of een berner sennen, ze kunnen allemaal verkleed worden als scary spin. Je hebt namelijk verschillende maten in het kostuum: van S tot XL. Je kan de spinnenoutfit hier kopen op Amazon voor slechts 17,5 euro. Dit is sowieso de enige spin die wél mag blijven zitten in ons huis.

Is je arachnofobie toch iets te erg om je huisdier om te toveren tot je grootste angst? Geen probleem, want op Amazon verkopen ze nog tal van andere halloweenoutfits voor je viervoeter. Denk maar aan een leeuw of een unicorn. Cute!

Lees ook: