Home Lifestyle Food MUST TASTE: Bicky pakt uit met gloednieuwe Bicky Fish burger

MUST TASTE: Bicky pakt uit met gloednieuwe Bicky Fish burger

De visliefhebbers kunnen binnenkort ook 'nen Bicky' bestellen.

© Bicky

Het Belgische hamburgermerk Bicky lanceert een gloednieuwe burger: de Bicky Fish. De gepaneerde burger van pure Alaskakoolvis en wordt bereid volgens het originele zevenlaagse concept van Bicky.

De Bicky Fish bestaat net zoals een gewone Bicky uit zeven lagen met een krokant sesambroodje, de drie unieke Bicky-sauzen (Bicky Hot Sauce, Bicky Dressing Sauce en Bicky Tomato Sauce), schijfjes komkommersalade, gedroogde uitjes en nu dus een lekkere visburger van Alaskakoolvis. Wij willen proeven!

Een gewenste nieuwe telg

Jan Liebaut, Marketing Manager Benelux bij Bicky legt uit waarom de Bicky Fish een gewenst nieuw lid van de Bicky-familie is: ‘Met de lancering van Bicky Fish willen we een belangrijke ontbrekende schakel in ons aanbod aanvullen. Consumenten zijn flexitariërs en wensen vandaag meer diversiteit en keuzemogelijkheden, wat wil zeggen dat ze graag afwisselen tussen vlees, vis en veggie. Hier spelen de grote fastfoodketens handig op in met een uitgebreid aanbod. Met de nieuwe Bicky Fish geven we de Belgische frituren nu ook de kans om hun aanbod verder aan te vullen met een visburger onder het sterke Bicky-merk en zo mensen terug aan te spreken die al eens durven weglopen naar de grote ketens.’

De Bicky Fish wordt officieel gelanceerd op de Horeca Expo die start op 19 november in Gent. Nog maar héél eventjes geduld, dus!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.