Home celebs 12 gifs uit de eerste aflevering van ‘Camping Karen & James’ die...

12 gifs uit de eerste aflevering van ‘Camping Karen & James’ die bewijzen dat het duo nog geen haar veranderd is

Kijken jullie volgende week opnieuw?

We geven het toe. We hebben Karen Damen en James Cooke écht gemist sinds de laatste aflevering van ‘Nieuwe buren’. Hun pure emoties, hun warme en tegelijk hilarische vriendschap…

Maar nu hoeven we niet meer te treuren want ze zijn ein-de-lijk terug. In ‘Camping Karen & James’ zullen de twee boezemvrienden lief en leed met elkaar delen op… de camping. De eerste aflevering werd al meteen prachtig ingezet. Karen en James zijn helemaal terug én ze lijken gelukkig nog geen haar veranderd te zijn.

Het deed ons al lichtjes nostalgisch worden toen Karen en James nog eens in hetzelfde programma opdraafden. En toen Karen haar K3-muesli bovenhaalde, was de nostalgie helemaal compleet.

Én toen de auto die Karen en James’ caravan voorttrok ook nog eens hun voormalige ‘Nieuwe buren’-auto bleek te zijn was het nostalgiefeest helemaal compleet.

Zowel Karen als James zijn gelukkig nog geen haar veranderd sinds ‘Nieuwe buren’. Ze hebben beiden nog altijd (onnodige) complexen. Karen over haar tenen, James over zijn bovenlichaam. Zo weet de cameraploeg alvast waar ze níét moeten filmen de komende weken.

James heeft verder nog steeds een verschrikkelijk flauw, maar o zo zalig gevoel voor humor.

En Karen… Die is nog steeds verschrikkelijk bang voor spinnen.

James laat bangescheet Karen dan ook maar al te graag schrikken.

De niet altijd even snuggere uitspraken loeren trouwens ook nog steeds om de hoek. Wanneer Karen en James Ronny en Ronny, twee campingverantwoordelijken ontmoeten, vraagt James zich af of de mannen broers zijn. Heet jouw broer dan ook James, James?

Ook al hebben ze in het verleden al enkele weken samengewoond, het blijft belangrijk dat Karen en James net zoals vorig jaar meteen duidelijke afspraken maken. Een nachtemmer om ‘s nachts je gevoeg in te doen? James moet er niet van weten.

Karen en James zijn en blijven overal graag gezien. Ook op de camping maken ze meteen dikke vriendjes.

Ze mogen zelfs meteen hun voetjes onder tafel schuiven bij de medekampeerders.

Al vond James de kampeerder die zijn tong in de bek van zijn papegaai wurmde aanvankelijk maar een rare snuiter.

Tot volgende week, lieve vrienden!

‘Camping Karen & James’ is elke maandag vanaf 20u35 te bekijken op VIER.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.