Home Lifestyle LOL: dit waren jullie meest gevatte tweets over de vijfde aflevering van...

LOL: dit waren jullie meest gevatte tweets over de vijfde aflevering van #eotbdd

De komst van 'Temptation' Mezdi maakte heel wat los bij de Twitteraars.

© Twitter: @daphne23682053

Zondag vond ‘Temptation’ Mezdi zijn weg naar dat andere bijzonder hoogstaande reality-tv-programma, ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Wij bundelden jullie beste tweets over deze aflevering van #eotbdd.

Eerst en vooral: kijken naar ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is helemaal niks om je over te schamen. Een mens zet op zondagavond zijn verstand weleens graag op nul, al is het om de nieuwe werkweek weer met een schone lei te kunnen beginnen.

Al hebben wij wel het excuus dat we ‘EOTBDD’ volgen ‘voor ons werk’ als we het er met vrienden of kennissen over hebben. Én dan ook nog eens betaald worden om onze commentaren te spuien.

Over naar de orde van de dag: jullie geniale tweets. Week na week weten niet alleen de kandidaten, maar ook de kijkers Bad Brody minder en minder te appreciëren. En dan worden er weleens lelijke dingen gezegd…

Wij stemmen alvast voor!

Maar sinds zondag is er ook een nieuwe kandidaat waar we ons collectief aan beginnen storen. Mezdi vond dat zijn ‘Temptation Island’-avontuur naar meer smaakte en stond plots op het strand van ‘EOTBDD’.

De aandachtige kijker merkte op dat Mezdi beweert een ‘relatie’ met Lena gehad te hebben net vóór de opnames van ‘Temptation Island’. Que?!

De roddel dat Mezdi er naast ‘zijn’ Daniëlle nog meerdere relaties op nahield, was dus zo gek nog niet. Say it, girl!

De heimwee naar ‘Temptation Island’ is real.

Mezdi blijkt dus een onverbeterlijke womanizer te zijn. En dat heeft ook Angelica geweten… Al laat zij zich wel vaker in de ‘val’ lokken. De blondine had al met drie ‘Ex on the Beach’-kandidaten seks nog voor de opnames van start gingen.

Opvallend in deze aflevering was dat Lena niet echt in haar element was door de komst van haar ex Mezdi…

Diaz daarentegen voelde zich weer de koning van de jungle toen hij zag dat nieuwkomer Sabrina een tatoeage van een leeuw op haar hand heeft… Die heeft ze allicht speciaal voor hem laten zetten.

En om af te sluiten nog wat gefrustreerde tweets over zelfverklaarde Miss EOTBDD Stacy.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.