https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Friends’-cast brengt unieke limited edition collectie uit

‘Friends’-cast brengt unieke limited edition collectie uit

Het gaat om onder meer mokken, T-shirts of sweaters met daarop hun favoriete quotes uit de tien seizoenen.

friends cast collection
© getty & represent

De cast van ‘Friends’ brengt samen met Represent een unieke ‘Cast Collection’ uit. Die bestaat uit onder meer sweaters, mokken en T-shirts met daarop hun meest legendarische quotes uit de tien seizoenen.

Als echte ‘Friends’-fan heb je uiteraard ergens in je kleer- of keukenkast wel een T-shirt of drinkbeker liggen/staan met daarop een verwijzing naar je favoriete serie aller tijden. Wil je die collectie uitbreiden met een uniek item dat Jennifer Aniston (Rachel), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross), Courteney Cox (Monica) en Lisa Kudrow (Phoebe) zelf uitkozen, dan is het nú het moment. De hoofdrolspelers stelden namelijk samen met Represent een limited edition collectie samen van onder meer mokken, sweaters en T-shirts met daarop hun favoriete quotes uit de tien seizoenen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uniek item

De ‘Cast Collection‘ wordt opgedeeld in drie drops. In de eerste drop vind je spulletjes met verwijzingen naar seizoen 1 tot en met 3, in de tweede drop komen seizoen 4 tot en met 6 aan bod en in de laatste drop herken je quotes en grappige momenten uit seizoen 7 tot en met 10. Elke drop zal maar een maand beschikbaar zijn op de site en wordt daarna nooit meer aangeboden. Op die manier heb je een behoorlijk uniek item in je bezit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Matt LeBlanc (@mleblanc)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd wat je kan scoren in die eerste drop? Op deze website kan je je winkelmandje vullen met onder meer een ‘lobsters’-pull, een T-shirt met daarop Phoebe die ‘smelly cat’ zingt of de iconische zin: ‘we we’re so not on a break!’. De prijzen variëren van zo’n 25 euro tot 41 euro. Enkele acteurs waaronder Jennifer Aniston, Courteney Cox en David Schwimmer schenken de helft van de winst die zij hiermee opstrijken aan een goed doel.

Lees ook: