Home Lifestyle Food YUM: onze favoriete praline bestaat nu ook als ijsje

YUM: onze favoriete praline bestaat nu ook als ijsje

Maak kennis met Manon Signature. Mmmm...

Wij hebben al een overvloed aan ijsjes verslonden de laatste dagen, maar moeten nu toch opnieuw een plekje vrijmaken in ons vriesvak. Leonidas en IJsboerke hebben namelijk samen onze favoriete Manon-praline omgetoverd in een heerlijk ijsje. Mmmm!

Wanneer we een doosje pralines krijgen, vissen we er standaard de Manon-pralines uit. Vanaf nu kunnen we de lekkernij niet alleen terugvinden in onze snoepkast, maar ook in onze diepvries. Leonidas en IJsboerke hebben namelijk een koude versie van dat legendarische chocolaatje ontworpen. Denk: een frisse mengeling van krokante witte chocolade, koffie-botercrème en Leonidas Gianduja.

Het is Ruth Van Soom van Enfnts Terribles die een foto van het ijsje op haar Instagram Stories gepost heeft. Bedankt voor de tip, girl! Bij IJsboerke zijn de ijsjes al enkele jaren te koop, maar bij supermarktketen Delhaize zijn ze nog maar recent opgenomen in het aanbod. Daar kan je vier exemplaren van de ‘Manon Signature’ scoren voor 5,35 euro. Meteen twee pakjes in huis halen, denken wij dan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.